‘Google Pixel 4 prijzen en kleuren bevestigd via Ierse webwinkel’

Door Jeffrey van de Velde - 21 september 2019

Google krijgt het elk jaar weer voor elkaar: zelfs voordat zijn Pixel-toestellen eenmaal op de markt komen, zijn alle specificaties en andere details al uitgelekt. Op 15 oktober verschijnt de Pixel 4-serie, en er zijn inmiddels er al prijzen bekend van de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL.

Ierse webwinkel

Via een kleinschalige Ierse webwinkel, genaamd ‘Elara’, zijn er details over de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL naar buiten gekomen. Om te beginnen bevestigt de Ierse webwinkel namen van de kleuren, die vrijdagavond via 9to5Google zijn uitgelekt. Het is onbekend of de twee geruchten samenhangen. De kans is in elk geval groot dat we drie kleuren gaan zien: Just Black, Clearly White en ‘Oh So Orange’. Als de productpagina’s van Elara kloppen, dan staat het in lijn met eerdere geruchten: de Pixel 4-reeks zou in twee opslagconfiguraties beschikbaar komen, 6 GB RAM met 64- of 128 GB-opslaggeheugen.

De Pixel 4 XL verscheen eerder al in een hands-on video

Naast de telefoons – met verschillende GA-modelnummers – heeft Elara ook een viertal hoesjes van de Pixel 4-reeks op de website staan. Kleuren die vermeldt staan op de productpagina’s, komt ook overeen met de kleuren die 9to5Google op vrijdagavond al naar buiten bracht: grijs, blauw, oranje en ‘Just Black’. Tot zover de details die al bekend zijn; de webwinkel heeft namelijk ook prijzen van de Pixel 4 bemachtigt. Voor de Pixel 4 (64 GB/6GB), start de prijs bij 819,98 euro, voor 128 GB betaal je, onafhankelijk van de kleur 942,18 euro. De Pixel 4 XL start bij 1.000,98 euro (64GB), en loopt op tot 1.126,68 euro (128 GB).

Google Nest Mini

Naast de Google Pixel 4 (XL), heeft de webwinkel ook details online gezet over de Google Nest Mini, een vernieuwde variant van de Home Mini. Eerdere geruchten wijzen erop, dat de Nest Mini beter in staat zal zijn om te dienen als speaker. De huidige Home Mini, werkt prima als slimme speaker, maar is niet super geschikt om te gebruiken als algemene speaker om bijvoorbeeld muziek op af te spelen. Daarnaast zou Google de Nest Mini geschikt hebben gemaakt, om hem op de muur te monteren. Bij de Ierse webwinkel worden twee Nest Mini-kleuren omschreven: ‘Rock Candy’, evenals Anthracite.

De Google Nest Mini verscheen eerder al bij de FCC

Uiteraard moeten we de details die de Ierse webwinkel online heeft gezet, met een korreltje zout in ons opnemen. Het lijkt immers te gaan om placeholder-productpagina's, waarbij enkel de prijzen en kleuren zijn ingevuld, maar alle andere details nog ontbreken. Ook zou het zo kunnen zijn dat het op basis van eerdere geruchten, de productpagina’s heeft aangevuld. Om dat alles zeker te weten, is het gelukkig niet lang meer wachten. Google houdt zijn jaarlijkse productevenement op 15 oktober, het is vanaf dat moment afwachten welke uitgelekte Pixel en Nest-details er nu juist blijken te zijn.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Lees verder:

‘Pixel 4 verschijnt in Clearly White, Just Black en Oh So Orange’

  • Door Jeffrey van de Velde - 21 september 2019

‘Google Pixel 4-reeks krijgt 3 maanden gratis Google One-dienst’

  • Door Jeffrey van de Velde - 12 oktober 2019

‘Prijzen Google Nest Wifi en beacons lekken via Canadese retailer’

  • Door Jeffrey van de Velde - 13 oktober 2019

Google Pixel 3 (XL) in de Duitse Google Store 250 euro in prijs gezakt

  • Door Claudia Rahanmetan - 11 maart 2019

Google Pixel 3 (XL) in de Duitse Google Store 180 euro in prijs gezakt

  • Door Claudia Rahanmetan - 04 februari 2019
WhatsApp
LinkedIn

Reacties

Reageer ook

Problemen met deze sneller ladende pagina? Laad het volledige artikel '‘Google Pixel 4 prijzen en kleuren bevestigd via Ierse webwinkel’' dan hier.