Androidworld
Androidworld
05 februari 2014 14:38 uur
Gisteren lekte er via Twitter een HTC M8-foto, die de opvolger van de HTC One moest laten zien. Een reactie van Mark Moons op Twitter duidt erop dat deze gephotoshopt is.

Photoshop?

Gisteren lekte er een foto waarop de HTC M8 te zien was. Hierop zagen we een dubbele camera met dubbele flits. Daarnaast waren de zijkanten afgerond, net als de HTC One, maar dan net iets meer. Wij zetten gisteren al vraagtekens bij deze foto, maar het tweetje van Mark Moons, regio directeur HTC BeNeLux, geeft aan dat het een Photoshop is.

HTC One Two

HTC M8

De werknaam M8 verwijst naar de opvolger van de huidige HTC One, de HTC One Mini ging namelijk als de M4 door het leven, de HTC One als M7. Er zijn al een aantal geruchten de wereld in geslingerd. Zo zou de M8 een 4.9 inch scherm (full HD) en een Snapdragon 800 of 805-soc van Qualcomm krijgen en op Android 4.4 KitKat en HTC Sense 6 draaien. Het RAM- en interne geheugen zou respectievelijk 2 GB RAM en 16GB groot zijn. 

Op de foto hierboven zie je rechts de gelekte foto van gisteravond. Hierop zijn twee camera's te zien, maar waar deze tweede camera nu precies voor zou dienen, is onduidelijk. Het zou ook een vingerafdrukscanner kunnen zijn, of misschien toch een extra camera die er voor zorgt dat meer details in een foto worden opgenomen. 

De M8 wordt vermoedelijk op korte termijn gepresenteerd.


Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Reacties

 • vaatwastabletje

  "Een echte camera voor meer details" zou het nooit kunnen zijn. Een extra camera zou voor veel dingen kunnen zijn, zoals 3d of andere toepassingen.. Maar niet voor de andere te beteren. Dan zou t door dezelfde lens binnen moeten komen, en een prismawerking zie ik nog niet in een mobiel toestel verschijnen

 • Peter

  Joh dacht iemand werkelijk dat dit echt de opvolger zou zijn?

  • wijksel

   Als het een fotosoep is, waarom zit dan de videomicrofoon aan de andere kant? Een shopper zou nooit die moeite nemen.

   • Patrick

    Als men de ultrapixelcamera heeft upgedate naar 6 - 8 ultrapixel, wat het geval is volgens de geruchten, is er veel kans dat deze aan de achterkant zal uitsteken. Hij zal meer dikte nodig hebben. Dit zou de vreemde vorm van de gespotte hoesjes verklaren. dus denk ik wel, photoshop.