Xiaomi Mi 9T (Pro) ontvangt Android 11-update en MIUI 12.5

Xiaomi Mi 9T (Pro) ontvangt Android 11-update en MIUI 12.5

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Xiaomi Mi 9T en de Pro-versie ontvangen nu de update naar Android 11 en de MIUI 12.5-schil. Dat zegt een lezer van Androidworld in een tip aan onze redactie. De twee jaar oude telefoons werken nu onder meer met de chatbubbels van Android en de nieuwe privacyfuncties.

Xiaomi Mi 9T 

De eigenaars van de Xiaomi Mi 9T en de Mi 9T Pro kunnen rekenen op de Android 11-update voor hun toestellen. Hij wordt deze week uitgerold via een Over The Air (OTA)-update vanuit de meldingen van je telefoon. De smartphone werkt met de beveiligingspatch van mei 2021. Het is AW-lezer Marc die onze redactie op de hoogte bracht van de update.

Android 11 brengt heel wat verbeteringen naar de Xiaomi Mi 9T-reeks. Er is een nieuw meldingssysteem voor berichtenapps, de zogenaamde 'Bubbels'. Verder is er een nieuw menu om je smarthome-apparaten te bedienen en de privacy van gebruikers wordt ook verbeterd. Je kan nu apps eenmalig de toestemming geven tot bijvoorbeeld de camera of microfoon van je telefoon. Alle verbeteringen kan je hier terugvinden, en dit zijn de kleinere nieuwigheden die je niet wil missen.

Screenshot van de Mi 9T Pro

Screenshot van de Mi 9T Pro

Een van de beste uit 2019

De Xiaomi Mi 9T Pro is een Android-telefoon uit het hogere middensegment die bekend stond op zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. De telefoon kwam met de krachtige Snapdragon 855, Qualcomms topchipset twee jaar geleden. Onze redactie noemde hem in het overzicht van beste telefoons uit 2019. Heeft jouw Android-telefoon een nieuwe versie gekregen? Deel het dan met de redactie en stuur ons jouw screenshot door. Dat kan via deze weg.

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Xiaomi? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Bedankt voor de tip, Marc!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk