Xiaomi 12T-lancering: volg hier de livestream vanaf 14:00 uur

Xiaomi 12T-lancering: volg hier de livestream vanaf 14:00 uur

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi lanceert op dinsdag zijn 12T- en 12T Pro-vlaggenschepen. Volgens geruchten komt Pro-versie met high-end specificaties, waaronder een grote camerasensor met 200 MP. Wij leggen je uit hoe je de livestream volgt vanaf 14:00 uur.

Xiaomi 12T-lancering

Je hoeft niet lang meer te wachten, want om 14:00 gaat Xiaomi vanuit München zijn 12T-serie van premium smartphones lanceren. Androidworld is ter plaatse om een eerste indruk te krijgen van de toestellen. Je leest dus alles over deze smartphones op Androidworld zodra ze zijn onthuld.

We verwachten volgens de geruchten een 200 MP hoofdcamera voor de Pro-versie, en die sensor is eentje van Samsung-makelij. Daarnaast zal de Xiaomi 12T Pro werken met een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor, en de accu kan je opladen met een 120W snellader. Dat worden dus behoorlijk krachtige specificaties, terwijl Xiaomi de prijs mogelijk lager houdt dan bij zijn toptoestellen van het voorjaar. de Xiaomi 12-serie.

Op Androidworld konden we begin dit jaar al uitgebreid met de Xiaomi 12-serie aan de slag. Je leest hier onze uitgebreide bevindingen van de Xiaomi 12 Pro en hier lees je alles over de voordeligere Xiaomi 12X

Xiaomi 12T-livestream

De livestream over de onthulling van de Xiaomi 12T-serie begint om 14:00 uur en je ken hem live volgen op het Facebook-account van Xiaomi Nederland, of gewoon via de video onderaan dit artikel. Wat verwacht jij van de telefoons? Of wat hoop je bij de 12T-serie te mogen zien? Laat het ons weten in de reacties

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk