Vertraagde december-update is nu ook beschikbaar voor de Google Pixel 6 (Pro)

Vertraagde december-update is nu ook beschikbaar voor de Google Pixel 6 (Pro)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Precies een week geleden ontvingen bijna alle Pixel-telefoons de beveiligingsupdate van december inclusief exclusieve functies in de nieuwste Pixel Feature Drops. De Google Pixel 6 en 6 Pro moesten wachten op al dit moois, tot nu. Google rolt de update nu ook naar deze telefoons uit.

Beveiligingsupdate december 

Elke eerste maandag van de maand stelt Google een beveiligingsupdate voor zijn Pixeltelefoons beschikbaar. Dat deed de zoekgigant deze maand ook weer, maar alleen voor de Pixel 3a tot en met de Pixel 5a. De uitrol van de update voor de Pixel 6 en Pixel 6 Pro zou later deze maand beginnen. Vandaag is dan eindelijk het moment daar, want de update komt nu ook op de nieuwste high-end smartphones van Google binnen. Androidworld-lezer Marc bracht ons hiervan op de hoogte met onderstaand bewijs. Op de redactie is de beveiligingsupdate nu ook binnen.

Update voor de Google Pixel 6 Pro

Update voor de Google Pixel 6 Pro

Meer details over de beveiligingsupdate van december vind je hier. Een overzicht van alle nieuwe functies in de Pixel Feature Drop kun je hier bekijken (inclusief video).

Update installeren

De update komt via een over-the-air-update (OTA), maar je kan ook handmatig controleren op de update. Dat doe je via onderstaande stappen:

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem > Systeemupdate.
  3. Bekijk je Android-beveiligingsupdate.

De gevorderde Android-gebruiker kan de update ook handmatig installeren. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier. De Factory Images vind je hier en de OTA-bestanden kun je hier vinden.

Heb jij de beveiligingsupdate van deze maand al binnen op je Pixel 6 of Pixel 6 Pro? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Bedankt voor de tip, Marc!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk