'Nieuwe softwareschil van OnePlus en OPPO uitgesteld: dit zijn de gevolgen'

'Nieuwe softwareschil van OnePlus en OPPO uitgesteld: dit zijn de gevolgen'

De nieuwe softwareschil van OnePlus en OPPO is uitgesteld, dat blijkt uit geruchten. OnePlus en OPPO lanceren dit voorjaar een nieuwe schil die in combinatie is van ColorOS en OxygenOS. De OnePlus 10 Pro werkt dus in de plaats met OxygenOS 12.

Nieuwe software uitgesteld

Vorig jaar maakten OPPO en OnePlus bekend dat ze nauw gaan samenwerken. ColorOS en OxygenOS krijgen een opvolger die de voordelen van beide software-omgevingen moest combineren. De software zou als eerste op het nieuwe OnePlus-vlaggenschip verschijnen, zo stelde het bedrijf.

Volgens informatie die 91Mobiles te horen kreeg, zal de OnePlus 10 Pro toch niet met de nieuwe softwareschil verschijnen. De lancering van de software is uitgesteld en in de plaats zal het apparaat werken op OxygenOS 12. OxygenOS 12 is huidige schil van OnePlus die gebaseerd is op Android 12 en ook werkt op de OnePlus 9-reeks.

In China, waar de OnePlus 10 Pro alvast is aangekondigd, is de situatie anders. OnePlus lanceerde de smartphone in zijn thuisland met de ColorOS 12-schil van OPPO. Bij ons wordt dat dus logischerwijs OxygenOS 12 tot de telefoon later de update ontvangt naar de nieuwe softwareschil. De OnePlus 10 Pro zal in verwachting in maart op de markt komen.

OnePlus 10 Pro-specificaties

Eerder heeft het merk al alle details over de OnePlus 10 Pro onthuld. Het toestel verschijnt met een 6,7 inch AMOLED-scherm dat een variabele verversingssnelheid heeft tot 120Hz. De Snapdragon 8 Gen 1 is de motor van deze telefoon en hij heeft een grotere 5.000 mAh accu en een 80W snellader. Je kan alle specificaties van de telefoon nog eens lezen in dit artikel. De OnePlus 10, ofwel de 'gewone versie', is nog niet officieel onthuld.

Wat zijn jouw verwachtingen bij de nieuwe softwareschil van OPPO en OnePlus. Welke kenemrken van ColorOS en OxygenOS hoop jij erin terug te zien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste arikelen over de OnePlus 10 (Pro)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer