SNS, ASN Bank en RegioBank kampen met grote storing, internetbankieren niet mogelijk [update]

SNS, ASN Bank en RegioBank kampen met grote storing, internetbankieren niet mogelijk [update]

Klanten van de SNS Bank, ASN Bank en RegioBank kunnen momenteel geen gebruik maken van mobiel bankieren en internetbankieren. De banken hebben te maken met een landelijke storing. Ook de Rabobank ondervindt problemen met internetbankieren.

Update 07/02/2022: De SNS Bank, en de Rabobank hebben laten weten dat de storing is opgelost en bieden hun excuses aan voor het ontstane ongemak. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

Storing SNS Bank

Twitter stroomt vol met klachten over problemen met bankieren via de SNS Bank, ASN Bank en RegioBank. Inloggen in de app werkt niet en internetbankieren levert ook foutmeldingen op. Er zijn ook problemen met pinnen in de winkel. Zo geeft Peter Zaagmans aan: “Nou .. gaat lekker zo. Stond in de winkel een verjaardagscadeautje voor de kleine jong af te rekenen. Mag straks terugkomen als ik "wel geld heb"...” Peter Louw maakt er maar een grapje van: “Wow!! Bij mij staat er ineens een miljoen bijgeschreven! Halen jullie dat zelf terug of moet ik daar nog wat mee doen?”

Volgens Allestoringen zijn de problemen rond 10.40 uur begonnen. De SNS Bank bevestigt de problemen op Twitter: “Door een storing kun je op dit moment niet internetbankieren via Mijn SNS of in onze apps. Sorry voor het ongemak, we werken aan een oplossing. Heb je vragen? Stuur een appje naar 06 - 13 19 22 66. Of chat met ons op http://snsbank.nl.”

De Rabobank meldt ook op Twitter dat er problemen zijn met internetbankieren en de Rabo-app. De bank geeft aan dat de problemen in onderzoek zijn en we hopen dat ze snel zijn opgelost.

Heb jij ook last van de storing? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

SNS Mobiel Bankieren
Je saldo checken, een betaalverzoek sturen na een etentje. Of die rekening nog snel betalen. In SNS Mobiel Bankieren doe je het zo én veilig. Waar je ook bent. Je h ..

Meer info

ASN Mobiel Bankieren
Met de App ASN Mobiel Bankieren regel je als particuliere klant en zakelijke klant met een rekening ASN Betalen Zelfstandigen altijd en overal je duurzame bankzaken. ..

Meer info

RegioBank - Mobiel Bankieren
Met Mobiel Bankieren van RegioBank regel je altijd en overal makkelijk uw bankzaken. Geld overboeken, uw afschrijvingen bekijken en steeds meer handige functies voor ..

Meer info

Rabobank
Inzicht in je bij- en afschrijvingen, geld overmaken zonder Rabo Scanner, geld terugvragen na een etentje en gemakkelijk contact opnemen via chat, bellen en e-mail. ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties