'Samsung Galaxy Fold wordt op 6 september opnieuw gepresenteerd'

'Samsung Galaxy Fold wordt op 6 september opnieuw gepresenteerd'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Fold lancering

Na jaren van ontwikkeling kwam Samsung in februari van 2019 eindelijk met de Galaxy Fold, een vouwbare telefoon, maar helaas waren de eerste ervaringen ermee niet zo positief. De eerste testers van de Fold kwamen er na een paar dagen achter dat de telefoons kapot waren. Een aantal recensenten haalden de beschermende plastic laag van het scherm, omdat ze hem als een overbodige screenprotector aanzagen. Door deze problemen was Samsung genoodzaakt de Fold terug naar de tekentafel te sturen.

De beloofde beschikbaarheid in mei werd dus niet gehaald en in juli maakte de Zuid-Koreaanse fabrikant bekend dat de foldable in september opnieuw uitgebracht zal worden. Nu is er een datum via een Koreaanse website opgedoken die wel heel erg dichtbij is, namelijk 6 september. Dat is precies over een week. De nieuwe lancering zal in eerste instantie voor thuisland Korea bestemd zijn.

Samsung Galaxy Fold

Als Samsung voor deze dag kiest, zou dat helemaal niet zo vreemd zijn. Het is tevens de eerste dag van het begin van de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn. Hier kan het bedrijf de foldable in de spotlights zetten en mogelijk ook de verbeteringen aan het apparaat in detail bespreken.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Fold komt dus eerst naar Korea. Het is nog niet bekend of en wanneer hij in Nederland wordt verkocht. De communications manager van Samsung Nederland vertelde ons in juli dat we later antwoord krijgen op die vraag. De Galaxy Fold zal een adviesprijs van 2000 euro krijgen.

Samsung Galaxy Fold

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk