Samsung Galaxy A52: dit zijn de eerste, gelekte details

Samsung Galaxy A52: dit zijn de eerste, gelekte details

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A52

Samsung werkt aan een nieuwe reeks midrange-toestellen voor 2021, en zo goed als zeker is dat we een opvolger mogen verwachten voor de huidige A51. Dat is ook niet verwonderlijk, want die telefoon was wereldwijd de best verkochte smartphone in de eerste maanden van 2020. In coronatijden waar duurdere smartphones het minder goed doen, is zo'n sterke middenklasser een grote meerwaarde voor Samsung. Galaxy Club heeft nu de eerste details in handen over de camera van de Galaxy A52.

Als eerste weten we dat de A52 komt in een model met enkel LTE, en een tweede toestel die het snellere 5G ondersteunt. Daarnaast zijn er ook geruchten uit Zuid-Korea die stellen dat Samsung komt met een kostenefficiënte manier om draadloos opladen bij voordelige toestellen te implementeren, en daar zou de A-reeks als eerste van profiteren.

Foto van de Samsung Galaxy A51

De Samsung Galaxy A51

Verder is er vooral informatie gelekt over de camera van de Galaxy A52. Net als zijn voorganger krijgt de telefoon een opstelling van vier camerasensors op de achterkant, maar de 48 MP hoofdcamera ruilt Samsung om voor een beter 64 MP exemplaar. Mogelijk gaat het om de verbeterde 64 MP sensor die het bedrijf recent heeft voorgesteld. Verder weten we enkel dat er een macrocamera met de telefoon komt.

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer de A52 van Samsung op de markt verschijnt, maar de A51 werd in december voorgesteld. Een maand later lag hij vervolgens in de winkels.Wat denk jij van de Samsung Galaxy A52 en wat moet Samsung zeker met de telefoon verbeteren? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk