Rode Samsung Galaxy S20 Plus alvast gelanceerd in Duitsland

Rode Samsung Galaxy S20 Plus alvast gelanceerd in Duitsland

Update 07/07 om 15:30 uur: Samsung Nederland heeft aan onze redactie bevestig dat de telefoon niet bij ons beschikbaar zal zijn.

Samsung Galaxy S20 Plus rood

Ligt het aan ons of lijkt ondertussen al een lange tijd geleden dat Samsung in februari zijn S20-reeks onthulde samen met de Z Flip tijdens een Unpacked-evenement? Dat komt vast door de vele gebeurtenissen die er de komende weken wereldwijd na Unpacked zijn gevolgd. We weten in ieder geval na de lancering van de nieuwe S-reeks, dat we daarmee nog niet het laatste van de toestellen hebben gezien, en na de Aura Blue-variant van de S20 Plus lijkt de kleur Aura Red die voor de deur te staan.

In Duitsland is Aura Red nu alvast beschikbaar nadat hij eerst exclusief in Samsungs thuisland Zuid-Korea beschikbaar was, dat weet Winfuture. De blauwe variant was dan weer een tijdlang exclusief in de VS verkrijgbaar via winkelketen Best Buy alvorens hij naar andere landen, waaronder Nederland en België, kwam. We hebben aan Samsung Nederland gevraagd of de nieuwe Aura Red-kleur ook onze kant uitkomt, en we werken dit artikel bij zodra we antwoord hebben ontvangen.

Rode variant van de S20 Plus

Derde populairste telefoon

Omwille van de coronapandemie kreeg de verkoop van duurdere telefoons een dreun, maar desondanks wist de Samsung Galaxy S20 Plus toch de derde plaats te verzilveren in de toplijst van bestverkochte telefoons wereldwijd in het eerste kwartaal van 2020. Het is dan ook niet verwonderlijk dat uitgerekend deze telefoon uit de reeks de bijzondere kleuren krijgt. Vorig jaar was het duurste model uit de S10-reeks, de S10 Plus, de bestverkochte uit het drietal en toen kreeg die de rode kleur. Bij de S9 kreeg zowel de S9 als de Plus-variant de donker rode kleur.

De Aura Red-variant kost in Duitsland 1050 euro, dat is 50 euro meer dan de de kostprijs van de andere S20 Plus-kleuren. Androidworld kon recent de Samsung Galaxy S20 Plus testen en je leest hier onze review. Wat denk jij van Aura Red? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy S20 Plus 5G
4500 mAh
6.7 inch - 1440 x 3200 px
128 GB
Exynos 990

Meer info

Samsung Galaxy S20 Plus 5G
4500 mAh
6.7 inch - 1440 x 3200 px
128 GB
Exynos 990

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy S20

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties