'Zoveel kosten de Samsung Galaxy Note 9 met 128GB en 512GB'

'Zoveel kosten de Samsung Galaxy Note 9 met 128GB en 512GB'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Prijs Samsung Galaxy Note 9

De Samsung Galaxy Note 9 is voor velen nu al definitief het volgende toestel. Wel zullen deze mensen diep in de buidel moeten tasten als we de laatste geruchten omtrent de adviesprijs mogen geloven. Volgens een aantal Europese insiders zal Samsung bij de Galaxy Note 9 de variant met 64GB overslaan en een basisversie met 128GB intern geheugen in de markt zetten. Daarmee zal de fabrikant de over de grens van 1000 euro gaan want de Note 9 zou in de kleuren zwart, blauw en paars voor 1050 euro over de toonbank moeten gaan.

Als dat nog niet genoeg is, zal er volgens deze bronnen ook nog een variant met 512GB intern geheugen komen. De tussenstap van 256GB wordt dan waarschijnlijk overgeslagen. Deze variant met 512GB opslag, dan alleen in de kleuren zwart en blauw beschikbaar zou moeten zijn, gaat dan 1250 euro kosten en daarmee gaat het Koreaanse bedrijf Apple achterna. De iPhone X kwam in september van 2017 op de markt met een adviesprijs van 1159 euro voor de 64GB-versie en 1329 euro voor de 256GB-variant.

Kleuren

Onderstaande afbeelding van de Note 9 is ook opgedoken. Hier zien we het toestel in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Teddy Brown wat niet geheel overeenkomt met bovenstaande. Daar wordt namelijk nog een paarse uitvoering genoemd maar het kan zijn dat deze simpelweg niet op de afbeelding staat. Daarbij zien we ook een aantal accessoires die wellicht bij een pre-order worden weggegeven. Het gaat om de Samsung DeX Dock, de Samsung Gear S3 Frontier ewn de Gear Icon X (2018)-oordoppen.

Mogelijke kleuren Samsung Galaxy Note 9

In de afgelopen weken is er al veel meer nieuws rondom dit vlaggenschip gelekt. Zo zou het toestel een accu met een capaciteit van 4.000mAh en een S Pen met Bluetooth-ondersteuning en een onbekende knop krijgen. De vingerafdrukscanner is onder de cameramodule geplaatst in plaats van ernaast, zoals bij de Note 8 het geval was.

Lancering Galaxy Note 9

Samsung heeft al officieel aangekondigd dat de Note 9 op 9 augustus zal worden aangekondigd. Dit zal gebeuren tijdens een Galaxy Unpacked evenement in New York. De Note 9 zal de periode daarna beschikbaar worden gemaakt over de wereld.

Wat vinden jullie van deze vermoedelijke adviesprijzen?

Via: 1, 2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk