Registratie Samsung Galaxy Note 9 vermeldt 4000 mAh accu

Registratie Samsung Galaxy Note 9 vermeldt 4000 mAh accu

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 9

Een Samsung Galaxy Note-gebruiker zal doorgaans een zware gebruiker zijn. Hij of zij wil graag een groot scherm en veel kracht zodat ze onderweg veel gedaan kunnen krijgen. Dat kan voor werk zijn of persoonlijk wanneer je graag onderweg een film of een serie kijkt. Dan is een van de belangrijkste zaken dat het toestel een flinke accu heeft.

De Samsung Galaxy Note 8 had een accu van 3300 mAh en een dergelijk formaat zie je veel in de huidige toestellen verschijnen. De accu in een toestel moet wel groter worden omdat de schermen ook steeds groter worden door de kleiner wordende bezels. Een registratie bij Anatel heeft onthuld dat de Samsung Galaxy Note 9 een accu met een capaciteit van 4000 mAh zal krijgen.

Anatel registratie

Anatel is een overheidsorgaan in Brazilië die de telecommunicatie in dat land reguleert en controleert. Wanneer je een telecommunicatie-apparaat wil uitbrengen in het land zal Anatel daar eerst zijn zegen aan moeten geven. In de bovenstaande registratie wordt inderdaad de capaciteit van de Samsung Galaxy Note 9 van 4000 mAh vermeld.

Naast de capaciteit van de accu lekt er nog meer informatie rondom het nieuwe vlaggenschip. Zo weten we ook steeds meer over de kleuren van het toestel. Naast de kleur paars zien we ook de kleur Deep Sea Blue in een persfoto online verschijnen.

Samsung Galaxy Note 9

Beschikbaarheid

Over twee weken zal Samsung in New York de Samsung Galaxy Note 9 officieel aan het publiek en de media tonen. Naar verwachting zal het toestel s na een pre-order periode rond 24 augustus te koop zijn in de winkel. Geruchten vertellen ons dat de prijs van de Samsung Galaxy Note 9 hetzelfde zal zijn als bij zijn voorganger.

Bron: PhoneArena, Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk