Popcorn Time voor Android: sla films op om later offline te bekijken

Popcorn Time voor Android: sla films op om later offline te bekijken

Popcorn Time offline

De app Popcorn Time maakt het mogelijk om, illegaal, nieuwe films en series direct te streamen naar je Android-toestel of computer. Door de eenvoudige interface, vergelijkbaar met die van een legale dienst als Netflix en Google Play Movies, kreeg de app al snel heel veel gebruikers achter zich. In feite is de app een slimme Bittorrent-applicatie, waarmee films worden binnengehaald, zonder dat de gebruiker zich druk hoeft te maken over de kwaliteit van de films of waar de torrent-bestanden vandaan moeten komen. De app haalt in tegenstelling tot bij een traditionele Bittorrent-app eerst het begin van de film binnen, waardoor meteen gestreamd kan worden.

De applicatie heeft een nieuwe 'Download'-knop gekregen. Wanneer je hier op drukt, zal Popcorn Time zich meer als reguliere Bittorent-cliënt gedragen en zal de gekozen film of serie volledig gedownload worden om deze later af te kunnen spelen.

Lees ook: download Popcorn Time: alles wat je moet weten

Download Popcorn Time

Het gebruik van Popcorn Time is hoogstwaarschijnlijk illegaal in Nederland, zeker omdat de films niet alleen worden gedownload, maar ook (zoals normaal is bij Bittorrent, worden geüpload).

De app staat, gezien het feit dat het downloaden van films en series illegaal is, niet in de Google Play Store. Popcorn Time 2.4 voor Android is wel te downloaden via de officiële website van de app. Het gebruik van de app is voor eigen risico!

Lees meer over:
Media en video

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer