Pixel 7 en Pixel 7 Pro worden hands-on vergeleken in nieuwe video

Pixel 7 en Pixel 7 Pro worden hands-on vergeleken in nieuwe video

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het duurt niet lang meer voordat Google zijn nieuwe toestel Pixel 7 officieel aankondigt, maar dat zal geen heel spannende dag zijn: er is namelijk al heel veel naar buiten gekomen over Pixel 7. In een nieuwe video van Unbox Therapy kun je bijvoorbeeld al zien hoe ze zich tot elkaar verhouden en tot voorganger Pixel 6.

Vergelijking Pixel 7

Unbox Therapy kreeg van Google een Pixel 7 en Pixel 7 Pro in de kleur Obsidian. In de video houdt hij de telefoons naast elkaar, maar ook naast hun voorganger. Hierbij zie je vooral goed het verschil in grootte tussen de toestellen. Op het bootscherm zien we dat Pixel 7 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen heeft. De Pixel 7 Pro heeft 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen. Op de toestellen is EVT1.1 te zien, wat staat voor ‘engineering verification test’. Dit wil zeggen dat het nog een status is uit het vroege ontwikkelproces van de telefoons.

Voorganger Pixel 6 is in ieder geval groter dan Pixel 7 met zijn dunnere randen. Pixel 6 is 74,92 millimeter breed en weegt 205 gram. Pixel 7 is 73.20 millimeter en weegt 195 gram. Hetzelfde geldt voor Pro: de breedte is 75,89 millimeter op de oude en 76,68 millimeter op de nieuwe. Het gewicht is wel wat meer overeenkomstig: het scheelt 1 grammetje (7 Pro is 209 gram en Pixel 7 is 208 gram). Hoewel: het kan in het uiteindelijke product nog verschillen, want de hardware kan nog veranderen voor de lancering van de toestellen.

Hier zie je Pixel 7 Pro (Cheetah).

Hier zie je Pixel 7 Pro (Cheetah).

Hier zie je Pixel 7 (Panther).

Hier zie je Pixel 7 (Panther).

Een beter beeld

Het is in ieder geval tof om meer beeldmateriaal en context te hebben bij de aankomende gadget van Google. Pixel mag dan soms wat problemen hebben, tegelijkertijd zijn het onder Android-fans in het algemeen zeer geliefde toestellen. 6 oktober weten we waarschijnlijk meer, want dan zou de aankondiging plaatsvinden.

Pixel 7 versus Pixel 6

Pixel 7 versus Pixel 6

Pixel 7 Pro versus Pixel 6 Pro

Pixel 7 Pro versus Pixel 6 Pro

Gerelateerde artikelen

Kijk je uit naar de Google Pixel 7? Laat het nu achter in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk