OPPO's 65 watt SuperVOOC-snellader laadt een telefoon op in 30 minuten

OPPO's 65 watt SuperVOOC-snellader laadt een telefoon op in 30 minuten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OPPO SuperVOOC 2.0

OPPO's SuperVOOC-snellaadtechnologie rekenen we tot de beste in de smartphone-industrie. OPPO's 50 watt snellader wordt nu omgeruild voor een nog krachtiger exemplaar met een vermogen van 65 watt. Die extra kracht is voldoende om een telefoon met een 4000 mAh accu in 32 minuten tijd volledig op te laden. De Chinese fabrikant noemt de technologie dan ook SuperVOOC 2.0, dat meldt het in een persbericht.

OPPO's 65 watt SuperVOOC-snellader laadt een telefoon op in 30 minuten

De meeste andere fabrikanten komen met snelladers die met een veel lager vermogen je accu volpompen. De Pixel 3-reeks heeft een 18 watt oplader, de OnePlus 7 Pro komt met een 30 watt snellaadtechnologie en ook Samsungs 45 watt oplader voor de Note 10 Plus wordt overklast. Volgens OPPO gebruikt het speciale halfgeleiders gemaakt van Galliumnitride (GaN) en vijf veiligheidsprocedures om dat hogere vermogen te weerstaan.

Draadloos snelladen

OPPO presenteert verder ook een nieuwe methode voor draadloos opladen, waarbij de snelheid van het opladen traditioneel veel trager is vergeleken met bekabeld opladen. Het bedrijf noemt het Wireless VOOC, en het gebruikt een 30 watt vermogen waarmee een telefoon met een 4000 mAh accu in 73 minuten wordt opgeladen. We weten ook alvast bij welk toestel OPPO zijn nieuwe snelladers voor het eerst wil gebruiken, want dat zal de Reno Ace zijn. Lees alles wat we al weten over dat toestel in dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk