OPPO R19 heeft mogelijk camera in het scherm, OnePlus 7 ook?

OPPO R19 heeft mogelijk camera in het scherm, OnePlus 7 ook?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OPPO R19

De OPPO R19 en OnePlus 7 zijn smartphones waar we in de komende maanden nog veel over te zien krijgen. Het begint vandaag met een afbeelding van de vermoedelijke OPPO R19 die de bekende Chinese techlekker Ice universe op Twitter heeft gedeeld. Het betreft wel een render die is gebaseerd op informatie die deze persoon in handen heeft. Ice universe vermeldt dan ook op Twitter dat het te voorzien is dat dit het ontwerp is van de OPPO R19. Er kan dus nog van alles veranderen aan het uiteindelijke ontwerp.

Als je onderstaande twee afbeeldingen vergelijkt, zie je dat de druppelvormige notch op de OPPO R17 op de OPPO R19 vermoedelijk helemaal verdwenen zal zijn. De selfiecam zou zelfs in een opening in het scherm te vinden zijn. Iets waat concurrent Huawei ook al mee bezig zou zijn. Dit is eigenlijk de volgende stap in de evolutie van plaatsing van de selfiecam. De schermrand maakte de laatste tijd steeds meer plaats voor de notch, in welke grootte dan ook. Dit 'gat' in het scherm maakt de notch weer overbodig.

Afbeelding van vermoedelijke OPPO R19

Vermoedelijke OPPO R19

De achterzijde van de R19 komt vrijwel overeen met die van de R17 maar dat kan ook komen doordat de maker van de render geen informatie heeft over dit onderdeel. Ook de gradiant-kleuren (de blauw-paarse kleurovergang) bekend van Huawei-smartphones, zou ook weer op de OPPO R19 te vinden zijn.

Oppo R17

OPPO R17

OnePlus 7

OnePlus-smartphones nemen veel elementen over van OPPO R-toestellen, zowel qua specificaties als design. Bij de nog aan te kondigen OnePlus 6T zullen we ook veel designelementen van het OPPO-equivalent tegenkomen en dat zijn in dit geval de OPPO R17 en de R17 Pro. In dit artikel wordt precies uitgelegd hoe dat zit. De OPPO R19 geeft vermoedelijk dus een inkijkje in het uiterlijk van de OnePlus 7.

Lancering

De afbeelding toont tevens een datum van lancering van de OPPO R19, maart 2019. OnePlus-toestellen worden doorgaans in mei/juni gelanceerd. Dat tijdsbestek tussenbeide zou prima kunnen passen.

Wat vinden jullie van de OPPO R19-render?

Via: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk