Oppo komt naar Nederland, zoekt personeel voor Nederlandse vestiging

Oppo komt naar Nederland, zoekt personeel voor Nederlandse vestiging

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Oppo

Dit merk is onderdeel van hetzelfde bedrijf als Vivo en OnePlus genaamd BBK Elektronics. Dat zorgt ervoor dat veel van de toestellen van OnePlus en Oppo op elkaar lijken. In februari brachten we al het nieuws dat Oppo weer naar Europa zou komen. Nederland zal een van de eerste landen zijn waar Oppo zich zal gaan vestigen. Oppo wil de competitie aangaan met de gevestigde orde bestaande uit Samsung, Apple, LG, HTC en Sony.

Oppo

Oppo heeft op LinkedIn een aantal vacatures gezet met de standplaats Rotterdam. Men zoekt een after-sales medewerker en een sotware testing-medewerker. Vooral de tweede vacature duidt op de plannen om actief te zijn in Nederland. Deze medewerker zal de toestellen gaan testen op de Nederlandse netwerken voordat ze in de winkels komen. De eerste betrekking zou er op kunnen duiden dat Rotterdam ook het West-Europese hoofdkantoor zal gaan worden van net merk.

Invasie

Het lijkt er op dat er een rij staat bij de Kamer van Koophandel want het ene na het andere Chinese merk wil zich in Nederland gaan vestigen. Xioami en OnePlus hebben ook plannen om een Nederlands team op te zetten. Het is nog niet bekend op welke manier Oppo in Nederland actief zal zijn. Waarschijnlijk zal men eerst de distributie en verkooppunten gaan inregelen of er daarna nog eigen winkels komen of shop-in-shops bij bijvoorbeeld de MediaMarkt valt nog te bezien.

Bron: LinkedIn

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk