OPPO demonstreert op afstand draadloos laden van OPPO X 2021 in video

OPPO demonstreert op afstand draadloos laden van OPPO X 2021 in video

The Flash Initiative is de naam van OPPO's nieuwe snellaadproject dat gericht is op auto's, openbare ruimtes, je huis en verschillende nieuwe consumentenproducten, dat vandaag op het MWC Shanghai werd aangekondigd. Het bedrijf demonstreerde ook een nieuwe draadloze oplaadtechnologie, genaamd Wireless Air Charging.

OPPO X 2021 op afstand laden

OPPO presenteerde de nieuwe Wireless Air Charging-technologie in een korte video met behulp van zijn innovatieve oprolbare concept-smartphone, de OPPO X 2021. De video laat zien dat de OPPO X 2021 draadloos oplaadt terwijl hij wordt vastgehouden op wat lijkt op een normale draadloze oplaadmat. Zoals je zou verwachten, is de draadloze oplaadmat in de video echter niet zo gewoon, omdat hij de telefoon blijft opladen, zelfs als het apparaat een paar centimeter boven het oppervlak wordt getild.

De video laat verder zien hoe OPPO's nieuwe Wireless Air Charging-technologie je in staat stelt je telefoon op te laden terwijl je hem een ​​paar centimeter boven de draadloze oplaadmat gebruikt. Op dit moment heeft het bedrijf geen details gedeeld over deze nieuwe draadloze oplaadtechnologie, maar we verwachten er de komende dagen meer over te leren. Xiaomi ging OPPO overigens voor met zijn Mi Air Charge dat apparaten op afstand kan opladen met een vermogen van 5 watt.

The Flash Initiative

Het nieuwe The Flash Initiative moet snelladen naar voertuigen, openbare ruimtes en nieuwe apparaten brengen. Daarbij gebruikt OPPO zijn VOOC-techniek die nu gebruikt wordt voor smartphones. OPPO werkt voor het project samen met autofabrikant FAW-Volkswagen, accufabrikant Anker en halfgeleiderfabrikant NXP Semiconductors.

OPPO demonstreert op het MWC Shanghai tevens zijn 125 watt snellader die een 4.000mAh telefoonbatterij tot 100% kan opladen in slechts 20 minuten. Daarnaast is ook de draadloze 65 watt AirVOOC-snellader te zien, die dezelfde batterij in slechts 30 minuten oplaadt.

Lees meer over:
OPPO OPPO X 2021

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties