OnePlus ruilt zijn Shelf in voor Google Discover

OnePlus ruilt zijn Shelf in voor Google Discover

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus Shelf

De OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro zijn gisteren officieel aangekondigd en met de lancering van deze telefoons neemt OnePlus meteen ook afscheid van zijn Shelf. Dit onderdeel op OnePlus neemt de plaats van de Google Discover-feed in op het linker startscherm van OnePlus-telefoons. Je kan hier informatie vinden zoals je parkeerlocatie, een stappenteller, recente apps, de memo-app, snelkoppelingen, widgets en nog veel meer.

OnePlus Shelf

Veel mensen vonden Googles Discover een beter alternatief en waarschijnlijk heeft OnePlus er met de OnePlus 8-serie voor gekozen om naar deze mensen te luisteren want de Shelf heeft nu plaats gemaakt voor Google Discover. Via de instellingen van het startscherm kun je deze feed van Google uitschakelen maar er is geen optie om de Shelf daarvoor in de plaats te zetten.

We gaan ervan uit dat de Shelf op toekomstige telefoons van OnePlus ook niet meer te vinden is en dat we er definitief afscheid van moeten nemen. Tenzij de community met een aangepast rom komt waar de Shelf nog in zit, maken we van de gelegenheid gebruik om een moment stil te staan bij de OnePlus Shelf.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk