OnePlus Launcher: dit zijn de 2 nieuwe functies

OnePlus Launcher: dit zijn de 2 nieuwe functies

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus Launcher update

Versie 4.1 van de OnePlus Launcher in OxygenOS bevat een tweetal nieuwe mogelijkheden. De eerste is een stappenteller in de Shelf. De eigen 'Shelf' van OnePlus neemt de plaats van de Google Discover-feed in op het startscherm van OnePlus-telefoons. Sinds april is hier je parkeerlocatie te vinden en nu kun je er ook je stappen bekijken. In de screenshot hieronder zie je dat redacteur Jeffrey vandaag nog niet zo heel veel buiten is geweest.

OnePlus Launcher stappenteller

Naast de stappenteller komt OnePlus ook met de optie 'Home screen only & Home screen and Drawer'. Het bedrijf heeft deze functie naar aanleiding van feedback van de community toegevoegd aan de launcher. Je kan hiermee nu kiezen tussen een appdrawer of alle apps op je homscreen, zoals we van de iPhone gewend zijn. Bij de eerste optie veeg je over het scherm omhoog om al je apps te bekijken. Bij de tweede optie is dat niet nodig. Kies je voor alle apps op je homescreen? Dan kun je 'Hidden space' vinden door het homescreen lang ingedrukt te houden en op 'Home settings' te tikken.

[tds=7292]

OnePlus Launcher appdrawer

OnePlus Launcher downloaden

De nieuwe versie van de OnePlus Launcher is alleen beschikbaar op OnePlus-telefoons die op Android 10 draaien. Wat vinden jullie van deze twee nieuwe functies? Ga je ze gebruiken?

OnePlus Launcher

OnePlus Launcher

OnePlus Launcher is de standaard launcher die voorgeïnstalleerd wordt op OnePlus-toestellen. Deze standaard launcher is aangepast naar het uiterlijk v ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk