OnePlus en Coolblue kondigen samenwerking aan in Nederland

OnePlus en Coolblue kondigen samenwerking aan in Nederland

OnePlus en Coolblue

OnePlus heeft in Nederland zijn derde samenwerking aangekondigd met een Nederlandse partner bekend gemaakt op zijn forum. De OnePlus 7T zal binnenkort verkrijgbaar zijn in Nederland en België via de website van Coolblue, maar ook in de 12 fysieke winkels.

Eerder sloeg OnePlus in Nederland al de handen in elkaar met Belsimpel en de OnePlus-telefoons waren ook sinds dit jaar voor het eerst verkrijgbaar bij T-Mobile. In het voorjaar vertelden bronnen van Androidworld aan onze redactie dat het smartphonemerk ging samenwerken met een Nederlandse provider.

Design van de telefoon

'Duidelijke match'

"Er is een duidelijke match met Coolblue wat betreft het leveren van een buitengewone gebruikerservaring en vanaf nu kunnen onze klanten ook terecht in de Coolblue-winkels", Dat zegt Erwin van der Valk, head of marketing bij OnePlus. "Met het omarmen van Coolblue als partner hebben nog meer mensen toegang tot OnePlus als merk en zijn de consumenten nog beter in staat om te kiezen voor OnePlus."

Ook Coolblue is tevreden met de samenwerking, dat blijkt uit een verklaring. "We zijn zeer enthousiast over de samenwerking tussen OnePlus en Coolblue. Waar OnePlus zeer goed naar hun eigen gebruikers luistert bij het ontwikkelen van nieuwe telefoons, luisteren wij zeer goed naar onze klanten bij het bouwen van de beste klantervaring rond de aankoop van een nieuwe telefoon. Samen kunnen we nog beter onze klanten helpen in de zoektocht naar 'de beste telefoon voor jou'," zegt Arthur Steijvers, Coolblue manager telecom.

OnePlus 7 versus OnePlus 7 Pro

OnePlus 7T
3800 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 855 Plus

Meer info

OnePlus 7T
3800 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 855 Plus

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties