OnePlus 8T gelekt: dit moet je weten over het toptoestel

OnePlus 8T gelekt: dit moet je weten over het toptoestel

OnePlus 8T

Dit jaar staat voor OnePlus vooral in het teken van de OnePlus Nord en de voordeligere smartphones die het merk gaat lanceren. Naast de Nord zitten er nog drie andere, voordeligere smartphones aan te komen. Toch gaan we dit najaar ook getrakteerd worden op nieuwe toptoestellen van het merk: de OnePlus 8T en de OnePlus 8T Pro. Recent is door Androidcentral veel informatie gelekt over die voordeligere telefoon en die bespreken hier.

De OnePlus 8T is het voordeligste vlaggenschip van het tweetal en de telefoon die de OnePlus 8 opvolgt. Het toestel heeft precies dezelfde schermgrootte van 6,55 inch, maar de telefoon maakt de opstap van een 90 Hz verversingssnelheid naar 120 Hz. Dat moet zorgen voor mooiere animaties op het paneel. Daarnaast kregen we ook alvast op een gelekte afbeelding te zien dat OnePlus dit keer kiest voor een scherm zonder afgeronde zijkanten.

Afbeelding van de vermoedelijke OnePlus 8T

Een gelekte afbeelding met respectievelijk de OnePlus 8T en de OnePlus 8

Prestaties en camera

Op het vlak van prestaties krijgt de 8T ook een upgrade met de Snapdragon 865 Plus van Qualcomm. Het apparaat krijgt net als de OnePlus 8 een 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslag mee. OnePlus' toptoestel komt met Android 11, de aankomende nieuwe Android-versie, uit de doos. We gaan ook de nieuwe, OxygenOS 11-softwareschil te zien krijgen, en over het nieuwe design van OnePlus' software werd al veel gepraat.

Als laatste hebben we nog informatie over de camera. De OnePlus 8T krijgt dit keer een extra sensor op de achterkant en een totaal van vier camera's. Als eerste is er nog steeds een 48 MP hoofdcamera, gevolgd door een 16 MP groothoekcamera, een een 5 MP macrocamera en een 2 MP portretcamera. Eerder hoorden we ook al geruchten over een 64 MP camerasensor, maar die zijn waarschijnlijk van toepassing voor het 8T Pro-model.

Beelden van de telefoon

De OnePlus 8

Beschikbaarheid

De OnePlus 8T en de 8T Pro verschijnen vermoedelijk tegen het einde van het maand of in de eerste week van oktober. De OnePlus 7T werd vorig jaar op 29 september uitgebracht. Wat denk jij van de aankomende topmodellen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 8T
4500 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 865

Meer info

OnePlus 8T
4500 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 px
128/256 GB
Qualco Snapdragon 865

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties