OnePlus 7T-serie wordt op 10 oktober geïntroduceerd

OnePlus 7T-serie wordt op 10 oktober geïntroduceerd

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

OnePlus 7T-serie

Net zoals begin dit jaar, zet OnePlus het einde van 2019 voort met een tweetal toestellen in de 7T-serie. Het Chinese bedrijf gebruikt deze naamgeving al sinds het begin om zijn tweede reeks, vaak van verbeterde toestellen, aan te duiden. Ditmaal gaat het dus om opvolgers, van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro die in mei 2019 debuteerde. Volgens het persbericht van OnePlus zou het in oktober, op 10 oktober om precies te zijn, een lanceringsevenement voor de 7T-serie organiseren in Londen en Den Haag. In beide gevallen stelt het de events open voor zijn community – een belangrijk aspect voor de fabrikant.

OnePlus 7T gelekt

Zo zal de OnePlus 7T er volgens geruchten uit gaan zien

Voor beide evenementen zijn er dus kaartjes te bestellen. In het geval van het event in Den Haag zal je 6 euro per kaartje betalen, via OnePlus’ officiële event-pagina op Eventbrite. Zoek je het liever iets verder weg op, dan kan je uiteraard afreizen naar het evenement in Londen. Ook voor dat event zijn er kaarten te koop: deze zijn nog niet in de verkoop. Vanaf 20 tot 22 september kan je op de site van OnePlus terecht voor ‘Early birds’-tickets, die kosten 18 euro. Vanaf 23 september kan je er terecht voor de standaard- en Plus One-tickets, die respectievelijk 34- en 46 euro kosten.

‘Verborgen hint’

In het persbericht geeft OnePlus geen informatie weg over de aanstaande toestellen, maar dat is wel anders op zijn eigen website. Op de ticketpagina is immers het volgende te lezen: “90 Hz-scherm. Vloeiender dan ooit tevoren.” Daarin verwijst het – zo gaat het vermoeden – naar de schermen in de 7T en 7T Pro. Begin dit jaar kreeg enkel de Pro-variant het snellere scherm; dat moet met de OnePlus 7T al zijn opgelost. Andere, veelal interne, details van de twee toestellen blijven hetzelfde. Zo komen ze in elk geval met de Snapdragon 855-chipset, en is de OnePlus 7T Pro (McLaren Editie) uitgerust met tot 12 GB RAM.

OnePlus 7T lancering

Beide toestellen zullen, volgens de geruchten, vanaf de lancering op Oxygen OS 10 – gebaseerd op Android 10 – draaien. Het scherm van de OnePlus 7T is iets gegroeid vanaf de ‘7’ naar 6,55-inch, al behoudt het scherm daarbij wel zijn Full HD+-resolutie. Opvallend is dat de batterij van de 7T in de kleinere behuizing, alsnog behoorlijk groot is: de 7T (non-Pro) krijgt immers een 3.800 mAh-batterij, terwijl de grotere OnePlus 7T Pro een 4.085 mAh-batterij ontvangt. Voor het opladen, krijgen beide toestellen het nieuwste van het nieuwste: OnePlus’ Warp Charge 30T zal op de 7T-serie aanwezig zijn.

Vermoedelijke OnePlus 7T

Ook de 'standaard' OnePlus 7T krijgt ditmaal drie camerasensoren

Als laatste hebben we nog vier camerasensoren op beide telefoons. Te beginnen met dezelfde 48 MP-sensor van de OnePlus 7 Pro, de IMX568 – ditmaal met een f/1.6 diafragma. Als tweede zien we een 12 MP-telelens voor de 7T (f/2.2) en een 8 MP-telelens voor de 7T Pro. In het geval van de 7T is er tweemaal optische zoom, terwijl de 7T Pro driemaal zoom behoudt. Als laatste krijgen we aan de achterkant een 16 MP-sensor (f/2.0), met een groothoeklens van 120-graden. We sluiten alles af bij de 16 MP-selfiecamera van beide toestellen – de sensoren zouden een f/2.0 diafragma krijgen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk