Nokia rolt stabiele Android Pie-update uit naar de Nokia 7 Plus [update]

Nokia rolt stabiele Android Pie-update uit naar de Nokia 7 Plus [update]

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nokia 7 Plus

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het officieel. Nokia heeft zijn update naar Android Pie klaar voor de Nokia 7 Plus. De update werd al een tijdje uitgesteld, maar het was al bekend dat hij in de laatste fase zat alvorens hij naar gebruikers zou worden uitgerold. De Nokia 7 Plus - een Android One-toestel - behoorde tot de bèta-telefoons waarmee je Android 9 P kon uittesten nog voor de naam 'Pie' bekend is geraakt.

Niet veel later nadat Google zijn Pixels de upgrade naar Android Pie gaf - en Essential enkele uren nadien hetzelfde deed met de PH-1 - startte Nokia een bèta-programma waarmee gebruikers de update van het besturingssysteem konden uittesten. op die manier werden gegevens van fouten verzameld om zo de stabiele versie voor te bereiden. De update werd aangekondigd op de Twitter-pagina van Nokia.

Nokia 7 Plus Androidworld

Features

In een filmpje is een taart te zien met de tekst "Vers uit de oven. Iedereen wil een stukje van de taart". Daarna zien we een aantal van de features van Android Pie. De Nokia 7 Plus is een Android One-telefoon, dus dat wil zeggen dat hij een stock Android-ervaring geeft zonder een bijzondere, afwijkende schil.

Nokia toont de nieuwe snelle instellingen, de verbeterde Niet Storen-modus, Digital Wellbeing - de Nokia 7 Plus is de eerste niet-Pixel die het heeft, de nieuwe navigatie-gestures en adaptieve helderheid van het scherm. Verder raakte eerder bekend dat versie 9 van de Nokia Camera-app Google Lens-integratie, bewegende foto's en een nieuwe interface kreeg.

Beschikbaarheid 

Nokia zal de update vermoedelijk stapsgewijs uitrollen bij gebruikers. De versienummer is 3.22C, en hij neemt 1,47GB aan ruimte in. Laat iets weten in de reacties als jij de update al hebt ontvangen. Andere Nokia-telefoons krijgen in de komende maanden Android Pie, want Nokia heeft bekend gemaakt dat al zijn toestellen de update zullen ontvangen. In dit grote update-overzicht krijg je telefoons te zien die Pie zullen krijgen.

nikia 7 polkus

*Update 19-10: Meerdere lezers hebben ons laten weten dat Android Pie nu via een OTA-update op hun Nokia 7 Plus binnenkomt. Bedankt voor alle tipgevers en Harrie voor de screenshot hieronder.

Android Pie Nokia 7 Plus

Via: Twitter-pagina Nokia Mobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk