Nederlandstalige Oppo-website en YouTube-kanaal actief

Nederlandstalige Oppo-website en YouTube-kanaal actief

Oppo

Oppo komt naar Nederland en België, dat hadden we enige tijd geleden al ontdekt. Het bedrijf had vacatures geplaatst op LinkedIn voor diverse Nederlandstalige medewerkers. Nu is er een tweede stap gezet in dit proces aangezien de Nederlandstalige website en het Nederlandse YouTube-kanaal nu online staan.

Nederlandse website Oppo

De website met url https://www.oppo.com/nl/index.html staat sinds vandaag online maar bevat nog geen producten. We zien we een pagina 'Over Oppo' waar de bedrijfsfilisofie uitgelegd wordt. Daarnaast worden enkele technische mogelijkheden van de Oppo-toestellen benoemt, met een grote nadruk op de mogelijkheden van de camera. Ook is er een pagina voor de VOOC-techniek, dat is de eigen snellaad-techniek van Oppo. Hierop is het voorheen genoemde 'Dash Charge' van OnePlus ook op gebaseerd. Verder is Oppo in Nederland nog steeds op bezoek naar enkele medewerkers. Heb je interesse dan kun je hier terecht.

Ook het Nederlandse YouTube-kanaal van het bedrijf is online gegaan. Daar is het nog oorverdovend stil want er staat nog maar één video op. Het betreft een teaser voor de Oppo Find X met de nieuwe merk-ambassadeur Neymar. Aanstaande dinsdag zal Oppo in Parijs deze Find X aan het publiek en de pers tonen. Verschillende teasers en gelekte afbeeldingen beloven een toestel met een enigzins gebogen scherm en een soort van notificatie-strip aan de onderzijde.

Welke toestellen komen er naar Nederland en België?

Het online zetten van de Nederlandstalige website en YouTube-kanaal duidt op een snelle komst van deze Chinese fabrikant naar Nederland toe. Helaas weten we nog niet welke toestellen er in de Nederlandse winkels zullen komen te liggen. We proberen contact te leggen met het Oppo-team in Nederland om daar een antwoord op te krijgen.

Bedankt voor de tip Robin!

Lees meer over:
OPPO

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer