LG V30S ThinQ officieel: verbeterde versie met kunstmatige intelligentie

LG V30S ThinQ officieel: verbeterde versie met kunstmatige intelligentie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

LG V30S ThinQ

Vorig jaar kondigde LG de LG V30 aan, een vlaggenschip met een 6 inch OLED-scherm en een beeldverhouding van 18:9. Vandaag zijn hier twee varianten op aangekondigd die op een aantal vlakken van elkaar verschillen, de LG V30S en de LG V30S+.

Laten we eerst de verschillen tussen de LG V30 en de LG V30S opsommen. De V30 heeft 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. De V30S beschikt over 6GB werkgeheugen en 128GB intern geheugen. De LG V30S+ beschikt over maar liefst 256GB intern geheugen. Er zijn ook twee nieuwe kleuren Moroccan Blue en Platinum Gray en de toestellen draaien op Android 8.0 Oreo. Het belangrijkste verschil is kunstmatige intelligentie.

Verder zien we een 6 inch OLED-scherm, waar weer gebruik gemaakt is van het FullVision-display, met een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 2880 bij 1440, de Snapdragon 835-chipset, een accu van 3.300mAh, draadloos laden, een IP68-certificering, de militaire MIL-STD-810G-standaard, Bluetooth 5.0 en NFC.

Kunstmatige intelligentie

Vooral kunstmatige intelligentie staat bij deze toestellen centraal en dit komt andere in de camera tot uiting. Deze camera kan QR-code inscannen en plaatjes van populaire gebouwen schieten, automatische vertalingen van verkeersborden en navigatieaanwijzingen via augmented reality geven. Dit lijkt op Google Lens of Bixby Vision op Samsung-smartphones, die ook objecten op camera herkennen en informatie hierover geven.

Beschikbaarheid LG V30S ThinQ

LG geeft verder aan dat een aantal van deze functies ook naar de LG V30 komen, maar welke dat precies zijn wordt niet verteld. Het is ook niet bekend wanneer de LG V30S ThinQ en de LG V30S ThinQ+ in andere landen op de markt komen en wat ze gaan kosten.

Via: LG

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk