IKEA stelt tafellamp- en boekenplank-speaker voor samen met Sonos

IKEA stelt tafellamp- en boekenplank-speaker voor samen met Sonos

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

IKEA SYMFONISK collectie

De inrichting van een huis bestaat voornamelijk uit meubels, vloer- en wandbekleding. Daarnaast is ook geluid bepalend voor de sfeer in huis, daarom kondigde IKEA eerder een samenwerking aan met Sonos.

Binnen de SYMFONISK-collectie combineert het Zweedse bedrijf het eigen design met het geluid van Sonos. Dat komt tot uiting in twee producten die gisteren door beide bedrijven bekend werden gemaakt. De eerste twee producten van de SYMFONISK-collectie zijn een tafellamp-speaker een een boekenplank-speaker.

Combinatie

De beschrijvingen van de beide producten verraden al wat de bedoeling is. Door twee zaken te combineren, tafellamp en speaker bijvoorbeeld, en daar een product van te maken, probeert IKEA de inrichting compacter en eenvoudiger te maken. Zo heb je nog slechts één snoer nodig voor beide producten samen en dat maakt je inrichting weer verzorgder.

IKEA SYMFONISK

De tafellamp-speaker combineert de functies van een lamp en een speaker in één product. Het design van dit product mag opvallend genoemd worden. De kap van de lamp heeft een gouden of witte kleur en de voet, die ook dienst doet als speaker, is bekleed met zwart/antraciet materiaal.

IKEA SYMFONISK Boekenplank-speaker

De boekenplank-speaker is volgens hetzelfde principe ontworpen. Het is een combinatie tussen een boekensteun- of plank en een speaker. Een leuke toepassing van dit product is ook dat het aan de muur gemonteerd kan worden. De bediening van de producten is heel eenvoudig. Je kunt de speakers in de tafellamp en de boekenplank bedienen via de Sonos-app.

Beschikbaarheid

Wanneer je in de buurt bent, kun je de eerste twee producten uit de SYMFONISK-collectie gaan bekijken in Milaan tijdens de 'Salon del Mobile' van 9 tot en met 14 april. Daarna zul je nog tot augustus moeten wachten om de twee producten in de winkels van IKEA te kunnen kopen. De tafellamp en boekenplank zijn verkrijgbaar in wit en zwart. In Nederland wordt de tafellamp-speaker verkocht voor 179,00 euro en de boekenplank-speaker voor 99,95 euro.

IKEA stelt tafellamp- en boekenplank-speaker voor samen met Sonos
Sonos S1 Controller for Android

Sonos S1 Controller for Android

Sonos is een muzieksysteem dat bediend kan worden via een smartphone of tablet met de Sonoy Controller for Android-applicatie. Hiermee is het mogelijk diensten zoals ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk