Huawei Nova 3 laat zich zien op foto's

Huawei Nova 3 laat zich zien op foto's

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De Huawei Nova 3 is opgedoken op een aantal foto's. Deze middenklasser zal enkele verbeterde specificaties met zich meebrengen ten opzichte van zijn voorganger, de Huawei Nova 2.

Huawei Nova-serie

Naast vlaggenschepen heb je ook toestellen nodig in het middensegment. In Nederland is dit vooral belangrijk voor degene die een sim-only-abonnement hebben en los een toestel kopen. De Huawei Nova-serie is hier een mooi voorbeeld van.

Nederland heeft de allereerste Huawei Nova gevoerd in Nederland. Dat was een toestel met een metalen body, enkele camera en een 5 inch-beeldscherm. De tweede serie van de Huawei Nova is niet in Nederland uitgekomen. Wellicht is er dit of begin volgend jaar een nieuwe kans voor de Nova 3.

[readmore articles="191426"]

Huawei Nova 3

Deze Huawei Nova 3 zal er komen want hij heeft zich laten zien op een aantal foto's. Deze middenklasser zal enkele verbeterde specificaties met zich meebrengen ten opzichte van zijn voorganger, de Huawei Nova 2.

Het beeldscherm zal met 5.93 inch best groot zijn en tevens beschikken over een 18:9-beeldverhouding en een resolutie van 2160 x 1080 pixels. De Huawei Nova 3 zal draaien op Android Oreo en aangedreven worden door een HiSilicon Kirin 670-processor. Deze aandrijving zal onder andere ook in de Honor 7X te bewonderen zijn.

[readmore articles="191022"]

Huawei Nova 3 gelekte beelden

Er zal waarschijnlijk een keuze zijn tussen 3 en 4GB werkgeheugen en 32 en 64GB opslag. Dit zal per regio weer anders zijn. De accu die in deze smartphone ligt is 3340 mAh groot en dat moet je zeker door de dag heen helpen. Aan de achterzijde zien we een dubbele camera zonder de Leica-branding en een flitser. Wat wel opvalt, is dat de vingerafdruksensor ondanks het 18:9-scherm toch aan de voorkant zit. Helemaal aan de onderzijde zit een USB-C en een ingang voor een hoofdtelefoon.

Huawei Nova 3 gelekte beelden

Prijs en beschikbaarheid

Deze Huawei Nova 3 zal eind van dit jaar of begin van het volgende jaar aangekondigd worden. Of hij dan ook gelijk op de markt komt zegt het bericht niet. Men spreekt over een adviesprijs van $450 en dan zal het met deze specificaties waarschijnlijk geen aantrekkelijk toestel voor de Nederlandse markt worden.

Bron: PhoneArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk