Huawei Ascend P6 krijgt update naar Android 4.4 KitKat

Huawei Ascend P6 krijgt update naar Android 4.4 KitKat

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Huawei Ascend P6

De Huawei Ascend P6 is het vlaggenschip van deze relatieve nieuwkomer op de smartphonemarkt in Nederland en België. Het bedrijf draait al jaren mee in deze industrie maar brengt sinds kort ook toestellen uit onder eigen naam. Afgelopen zomer liet Huawei de wereld kennis maken met de Huawei Ascend P6, een toestel wat maar 6,18 mm dik is en er ontzettend mooi uitziet. Het toestel heeft een door het bedrijf zelf geproduceerde chipset namelijk een 1,5 GHz quad-core ARM Cortex-A9 en het toestel draait op Android 4.2.

P6

Android 4.4 KitKat

Het hoofd van Huawei Device, Yu Chengdong, heeft via enkele blogs laten weten dat de Huawei Ascend P6 een update za krijgen naar Android KitKat eind januari 2014. Waarschijnlijk zal Huawei dan de update naar Android 4.3 overslaan en gelijk doorgaan naar versie 4.4. Vanzelfsprekend zal ook de nieuwe versie weer voorzien zijn van de Emotion UI 2.0-skin. Het bronartikel voegt er wel aan toe dat waarschijnlijk alleen China in januari de update naar Android 4.4 KitKat zal krijgen en dat de rest van de wereld nog een paar maanden moet wachten. Wij hebben Huawei Nederland om commentaar gevraagd.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk