Google Pixel 7 achtergronden, hier kun je de nieuwe wallpapers downloaden

Google Pixel 7 achtergronden, hier kun je de nieuwe wallpapers downloaden

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Google komt met nieuwe achtergronden voor zijn Pixel 7-smartphones. Met een kleurrijk verenkleed kun jij je Pixel 7 of Pixel 7 Pro straks helemaal opfleuren. In totaal gaat het om twaalf wallpapers die dus elk een verenkleed van een vogel in de hoofdrol hebben. Ga jij voor de bonte kraai, de kaketoe of de groenvleugelara?

Google Pixel 7 (Pro)-wallpapers downloaden

De achtergronden zijn door Google special ontworpen en uitgebracht voor de Pixel 7-serie. Het blijkt overigens maar weer dat Google dol is op dieren, eerder maakte het bedrijf namelijk al achtergronden die geïnspireerd waren op kikkers. Je hoeft trouwens niet per se een Pixel 7-gebruiker te zijn om één van de nieuwe wallpapers te gebruiken. De wallpapers zijn namelijk ook gewoon te downloaden. Hierdoor kun je ze ook gebruiken op je OnePlus, OPPO, Sony, Samsung enzovoorts, enzovoorts. Voordat je dit eventueel wil doen, kijk eerst even naar de achtergronden die we onderin dit artikel in een galerij aan je laten zien.

Zoals hierboven al genoemd heeft Google zich voor zijn nieuwe wallpapers laten inspireren op vogelveren. Vandaar dat Google ook de toepasselijke themanaam 'Feathers' aan de nieuwe wallpapers gegeven heeft. De Pixel 7 en de Pixel 7 Pro krijgen elk zes statische stilstaande achtergronden die overeenkomen met de desbetreffende kleurenvariant van de telefoon. Je vindt ze hieronder, elke Pixel 7-serie smartphone krijgt drie extra achtergronden met een andere achtergrondkleur.

Het gaat om de volgende achtergronden:
  • Bonte kraai, Pixel 7 en Pixel 7 Pro Obsidian (zwart)
  • Kaketoe, Google Pixel 7 Snow (wit)
  • Groenvleugelara, Google Pixel 7 Lemon (geel)
  • Zeemeeuw, Google Pixel 7 Pro Hazel (grijs/rosé)
  • Azuurblauwe gaai, Pixel 7 Pro Snow) (wit)

Gerelateerde artikelen

Wallpapers downloaden

De nieuwe wallpapers kun je hieronder bekijken. We raden je echter niet aan om ze hiervandaan te downloaden, de kwaliteit is hiervoor niet hoog genoeg. Hiervoor in de plaats kun je ze via deze link downloaden.

Wat vind jij van de veren van de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro? En welke zou jij kiezen? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Google Pixel 7 achtergronden, hier kun je de nieuwe wallpapers downloaden

Afbeeldingen en downloadlink Android Authority

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk