Google Pixel 3 en 3 XL samen met nieuwe Pixel Stand gelekt

Google Pixel 3 en 3 XL samen met nieuwe Pixel Stand gelekt

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Google Pixel 3 (XL)

Ineens is er weer nieuwe informatie gelekt over de Google Pixel 3-serie. Ten eerste heeft Evan Blass officiële persrenders weten te bemachtigen van de Pixel 3 en 3 XL. Deze afbeeldingen zijn in hoge resolutie, waarmee we veel details kunnen onderscheiden.

Google Pixel 3 en 3 XL persrenders

Er is eigenlijk niks nieuws te melden tegenover de vorige lekken die wel al dikwijls hebben gezien. Zo heeft de kleinere Pixel 3 net als de 3 XL onderaan een front-facing speaker. Aan de bovenzijde hebben beide telefoons een dubbele front-facing camera, met op de 3 XL duidelijk de notch zichtbaar. Ook zijn er andere echte foto's verschenen van de Pixel 3 XL. Hierbij is de mint-gekleurde powerknop op de witte versie een leuk detail.

Waar er nog even ineens geruchten waren van een Pixel Ultra zonder notch, daar kunnen we nu wel deze hoop weggooien. Evan Blass heeft een zeer goede reputatie op het gebied van smartphones, en dat zal dit keer niet anders zijn. Het YouTube-kanaal (Front Page Tech) dat de Pixel Ultra-theorie enigszins vuur gaf heeft er inmiddels een verklaring voor gegeven. De Pixel Ultra zal wellicht de Pixel 4 kunnen zijn. Er is wel een derde Google Pixel, maar dit is een mid-range toestel die voor de kerst nog in de winkels moet liggen. Daarnaast zijn er - volgens een bron binnen Google - nu twee ontwerpteams: één van Google, één van het overgenomen HTC.

Beide teams hebben mogen laten zien wat ze kunnen, om vervolgens af te wachten welke van de teams ontslaan zou worden, zo gaat het verhaal verder. Google wilde de publieke opinie peilen door de Pixel 3 XL opzettelijk te lekken en zo eerder zijn pijlen op de Pixel 4 te kunnen richten. Tsja, moeten we dit verhaal wel geloven? HTC werd pas in januari overgenomen, daarna moet iedereen en alles nog ingewerkt worden: je kan in zo'n korte tijd niet een compleet nieuwe smartphone ontwerpen en produceren. Hier gaat meer tijd in zitten dan een paar maanden. Kortom, een echt goede verklaring voor het bijzondere Pixel Ultra-verhaal hebben we nog niet.

Google Pixel Stand

Waar we wel een goed beeld van krijgen zijn twee animaties van de Pixel Stand, waar we eerder al wat informatie over kwamen te weten.

Google Pixel 3 en 3 XL samen met nieuwe Pixel Stand gelekt

De Pixel Stand is een dock waarbij je je Google Pixel kan omtoveren tot een Smart Display. Dit is een speaker en scherm met de Google Assistent geïntegreerd. Hiervan hebben Lenovo en LG al een exemplaar op de markt gebracht, en Google schijnt zelf ook met de Pixel Hub te komen. De Pixel Stand zal ongeveer dezelfde functies krijgen. Zet je telefoon op de dock en hij zal opladen. Ook kan hij stemcommando's ontvangen, ook al is je telefoon vergrendeld. Met deze stemcommando's kan je vervolgens foto's laten zien, berichten lezen, je agenda zien, wekkers zetten, muziek afspelen en nog veel meer. De animaties in de vorm van een gifje kan je in dit Google Foto's-album bekijken.

Aankondiging Pixel-producten

De nieuwe Google Pixel-familie inclusief de Home Hub, nieuwe Pixelbook en de Pixel Stand zullen 9 oktober worden aangekondigd. Androidworld nodigt jullie uit om bij ons evenement in Haarlem te zijn waar we samen de livestream zullen kijken, om vervolgens na te beschouwen. Zin in!

Bron: 9to5Google (1,2), Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk