Google: "Oplossing Pixel 6-netwerkprobleem komt in januari"

Google: "Oplossing Pixel 6-netwerkprobleem komt in januari"

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In januari zal Google een update uitrollen die een einde moet maken aan netwerkproblemen die gebruikers ervaren. Die problemen doen zich bij sommigen voor sinds de beveiligingsupdate van december 2021. Google heeft de uitrol van die update dan ook gepauzeerd.

Google Pixel 6-fix onderweg

Google heeft meer bekend gemaakt over de problemen waar een deel van de Pixel 6-gebruikers al enkele weken last van hebben. Sinds de vertraagde beveiligingspatch van december verliest de telefoon voor sommigen signaal, waardoor berichtjes en telefoontjes niet altijd naar behoren binnen komen.

Google zegt nu dat de uitrol van de december-update gepauzeerd blijft tot er uiteindelijk in de loop van januari een oplossing komt. Die update moet een einde maken aan de netwerkproblemen en het rolt ook de verbeteringen uit die oorspronkelijk deel uitmaakten van de december-update. Google deelt nog niet wanneer de bewuste update precies wordt verwacht.

Wat kan je nu al doen?

Hoewel Google dus op de pauzeknop heeft gedrukt zijn er heel wat Pixel 6-telefoons waarbij de december-update al automatisch is geïnstalleerd. Wie problemen ervaart kan niets anders doen dan zijn telefoon terugbrengen naar de patch van november. Dat kan het makkelijkst via de Android Flash Tool, maar je telefoon wordt hoe dan ook teruggezet naar fabrieksinstellingen. Zorg dus dat je gegevens in een back-up zijn opgeslagen.

Heb jij last van het signaal op de Google Pixel 6 of Pixel 6 Pro? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Pixel-telefoons? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Google: "Oplossing Pixel 6-netwerkprobleem komt in januari"

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk