Foto's 5,9 inch Huawei Mate 9 verschijnen online

Foto's 5,9 inch Huawei Mate 9 verschijnen online

Huawei Mate 9

Donderdag 3 november zal Huawei de Mate 9 gaan onthullen op een evenement in München. Geruchten over deze nieuwe phablet doen al even de ronde en inmiddels denken we al veel over dat toestel te weten. Zo wordt er gesproken over de aanwezigheid van de nieuwste HiSilicon Kirin 960-chipset uit eigen stal en verschillende varianten, waarbij het werk- of opslaggeheugen verschilt. Het scherm krijgt een diagonaal van 5,9 inch met een full HD-resolutie en Android 7.0 Nougat met de nieuwe EMUI 5.0-schil zou voorgeïnstalleerd zijn.

Of we in Europa ook een Pro-model met afgebogen schermranden gaan zien is nog de vraag, geruchten gaan dat dit een toestel voor de Chinese markt zal zijn. De metalen behuizing is voor de rest voorzien van een vingerafdrukscanner, USB C-poort met QuickCharge-mogelijkheden en een dubbele camera die in samenwerking met Leica is geproduceerd.

Foto's

Het toestel zal donderdag pas getoond worden aan de pers en het grote publiek, maar nu zijn er al verschillende foto's van het toestel online verschenen. De Mate 9 is van alle kanten op de foto gezet, waardoor je alvast een goede indruk krijgt. Ook zien we de verpakking, waarbij dit keer is gekozen voor een donker doosje en op enkele foto's zijn de bekende wallpapers van de Chinese fabrikant te zien.

Daarnaast zijn er ook verschillende screenshots gepubliceerd van de EMUI 5.0-schil van het bedrijf. Die vernieuwde softwareschil wordt ook op het evenement in Duitsland gepresenteerd en de Mate 9 zal het eerste toetsel worden dat voorzien is van deze softwarelaag.

Beschikbaarheid

Meer over de verschillende configuraties, kleuren en bijbehorende prijzen zullen we donderdag 3 november te weten komen. Androidworld is uiteraard aanwezig bij dit evenement en zal hier dan ook verslag over doen.

Bron: SuomiMobiili via NoWhereElse

Lees meer over:
Huawei

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties