EMUI 5.0: Huawei komt met 'grootste update ooit'

EMUI 5.0: Huawei komt met 'grootste update ooit'

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

EMUI 5.0 komt eraan

De nieuwe en grote update EMUI 5.0 komt eraan en dat zou de nodige veranderingen met zich mee kunnen brengen. Hierbij blijft het natuurlijk de vraag of er geluisterd is naar de Westerse gebruikers door het Chinese bedrijf. EMUI is de grafische schil van Huawei en biedt al jaar en dag veel extra functies, kleur en opties.

De laatste tijd zijn er een aantal kleine aanpassingen geweest aan EMUI die het algemene beeld over deze grafische schil bovenop Android iets beter is geworden, maar er is nog veel ruimte voor verbetering. Inmiddels heeft het Chinese bedrijf de app-achtergronden wel al aangepast, een welkome aanpassing voor een grote groep gebruikers.

Beschikbaarheid

Op Twitter maakte Huawei de lancering van EMUI 5.0 bekend. Dat is niet zo'n vreemde timing, op donderdag 3 november zal de lancering van de Huawei Mate 9 plaatsvinden, een nieuwe high-end phablet. Deze presentatie zal onder andere plaatsvinden in München, waar we naar alle waarschijnlijkheid dus ook EMUI 5.0 gaan zien.

Welke verbeteringen er toegevoegd zijn aan de software, dat blijft afwachten. Donderdag, na de presentatie van de Mate 9, weten we waarschijnlijk meer.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk