Download nu de nieuwe update voor je Google Pixel Watch

Download nu de nieuwe update voor je Google Pixel Watch

Laura Jenny

door Laura Jenny

De Google Pixel Watch is voorzien van een nieuwe update. De september 2023-update brengt uiteraard bugfixes met zich mee. Is er meer dan alleen dat?

Update voor Pixel Watch

Het is een kleine update, waardoor er echt alleen maar bugfixes worden gedaan. Dat is echter ook belangrijk, want hierdoor blijft je gadget up-to-date en kunnen hackers geen gebruikmaken van zwaktes die hierdoor zijn verholpen. Eigenlijk zou de update vorige week al moeten verschijnen, maar die liep wat vertraging op.

De Pixel Watch draait nu software op build nummer Wear OS 3.5 RWDC.2309.05.003, als je hem eenmaal van de update hebt voorzien. De update is uit sinds 5 september, maar wordt sinds gisteren 11 september volledig uitgerold naar iedereen via een over-the-air-update. Alleen Canada is later: waarom is onbekend, maar dat land krijgt de update pas op 18 september.

Download nu de nieuwe update voor je Google Pixel Watch

Trigger zelf de update

Hup, reden om je eigen Pixel Watch dus vandaag nog te updaten en te zorgen dat hij op de nieuwste en veiligste software draait. Je kunt naar het updatescherm gaan via de Instellingen, door naar Systeem en dan Systeemupdates te gaan. Soms moet je dat vaker herhalen om de update te triggeren, maar als het goed is moet de download dan snel beginnen. Zeker als je Bluetooth uitzet en wifi wat meer forceert, wat je kunt doen via de connectiviteitsinstellingen.

Ondertussen maken we ons op voor de aankondiging van de opvolger van deze eerste Google Pixel Watch. Naar alle waarschijnlijkheid zal Google die op 4 oktober aankondigen. Het heeft al wat sneak peeks gegeven van de nieuwe gadget. Wij waren wel te spreken over de eerste, maar zagen ook veel kansen op verbetering en zijn dan ook benieuwd naar de tweede: "Wat een 'dealbreaker' kan zijn voor gebruikers is het kleine formaat, de slechte accuduur en de sportfuncties die diepgang missen en extra geld kosten. De Pixel Watch is al erg prijzig vergeleken met de kleinste Galaxy Watch 5. Maar de accuduur is eigenlijk mijn grootste bezorgdheid, omdat je die niet enkel in het hier en nu mag beoordelen. De accu zal na ongeveer twee jaar beginnen slijten - zoals dat gaat met lithium-ion-batterijen - en dan gaat het horloge nog minder lang mee."

Heb jij de update al binnengekregen op je Pixel Watch? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk