Afbeelding Huawei P10 en EMUI 5.1 gelekt

Afbeelding Huawei P10 en EMUI 5.1 gelekt

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Huawei P10

De Huawei P10 wordt samen met de P10 Plus en de Huawei Watch 2 aanstaande zondag officieel onthuld. Dit heeft de fabrikant zelf bevestigd. Ook van deze toestellen liggen vele afbeeldingen, renders en specificaties op straat maar nu kunnen we daar ook een hele mooie afbeelding aan toevoegen.

De P10-serie heeft een 5,5 inch QHD-scherm en onder de motorkap zou een door Huawei ontwikkelde Kirin 960-chipset te vinden zijn. Qua geheugen is er 4GB en 32/64GB beschikbaar. Ook zou er een variant komen dioe beschikt over 6GB en 128GB werk- en intern geheugen. Verder zou er de P10 een gewoon scherm hebben en de P10 Plus een variant zijn met gebogen schermranden. Op de afbeelding is te zien dat de vingerafdrukscanner is verplaatst van de achterkant van het toestel naar de voorkant, onder de homeknop.

EMUI 5.1

Huawei heeft ook een teaser geplaatst over een nieuwe EMUI-versie, namelijk 5.1. Het is niet bekend welke verbetering de nieuws software zal gaan krijgen. Hopelijk zet de fabrikant in op een minder kleurrijke interface en zullen de beide P10-toestellen als eerste worden uitgerust met EMUI 5.1.

Huawei P10 en P10 Plus - beschikbaarheid

De Huawei P10 en P10 Plus worden vlak voor het Mobile World Congress op zondag aanstaande officieel uit de doeken gedaan. De verwachting is dat we de de toestellen in het voorjaar van 2017 kunnen verwelkomen.

Wat vinden jullie van de Huawei P10 tot zover?

Bron: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk