In de aanbieding: Google Nest Hub + Google Home Mini cadeau

In de aanbieding: Google Nest Hub + Google Home Mini cadeau

Google Nest Hub in de aanbieding

De Google Nest Hub is een in 2018 gelanceerde smart display Google Home-producten. De Nest Hub is onderdeel van een reeks smarthomeproducten van Google waar de Google Home, Google Home Mini, Google Home Max en sinds kort de Google Nest Hub Max ook deel van uitmaken. Je kan deze Nest Hub al bij verschillende winkels voor de adviesprijs van 129 euro aanschaffen en vanaf maandag 10 juni kun je het apparaat ook bij de Albert Heijn in je winkelmandje stoppen.

> Google Nest Hub kopen

De kans dat je dat gaat doen is aanzienlijk want de supermarkt komt met een hele interessante aanbieding. Albert Heijn biedt de Nest Hub namelijk aan in combinatie met een gratis Google Home Mini ter waarde van 59 euro. Als je ook nog eens 1500 Air Miles inlevert, dan betaal je voor het stel maar 99 euro. Daarnaast biedt de supermarkt de Google Home Mini ook los aan. De kleine slimme speaker kost geen 59 euro maar 39 euro. Als je 500 Air Miles inlevert, hoef je maar 29 euro voor de Google Home Mini te betalen.

> Google Nest Hub + Google Home Mini cadeau - van 168 euro voor 129 euro of 99 euro met 1500 Air Miles
> Google Home Mini los - van 59 euro voor 39 euro of 29 euro met 500 Air Miles

Foto's van de Nest Hub

Google Nest Hub

De Google Nest Hub is net als de Google Home, Google Home Mini en Google Home Max een slimme speaker met Google Assistent maar dan met een 7 inch beeldscherm. Zo kun je niet alleen via spraakopdrachten maar ook via het touchscreen je slimme thermostaat bedienen of YouTube-filmpjes bekijken en videobellen. Google Nest Hub doet het goed in de keuken en helpt je bij het bereiden van de lekkerste gerechten. Je kan op de Google Nest Hub ook muziek afspelen, YouTube-filmpjes bekijken en meer dan 10.000 verschillende slimme apparaten van meer dan 1000 fabrikanten bedienen. Gebruik je de Google Nest Hub eventjes niet? Dan verandert het apparaat in een mooi fotolijstje.

> 7 dingen die de Google Nest Hub veel beter doet dan een smart speaker

> Lees je alles over Googles plannen met de Nest Hub in Nederland in dit artikel

> Lees alles over de Google Nest Hub in onze review

Google Nest Hub - wat kun je de Nest Hub vragen?

Lees meer over:
Google Nest Hub

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties