WhatsApp krijgt drie nieuwe functies, dit zijn ze

WhatsApp krijgt drie nieuwe functies, dit zijn ze

Nieuwe functies voor WhatsApp

Moederbedrijf Facebook voegt mondjesmaat nieuwe functies toe aan WhatsApp. Zo werd de limiet voor videobellen in een groep al opgeschroefd naar acht deelnemers, werd Messenger Rooms toegevoegd en is het toevoegen van contacten sneller geworden. WABetaInfo ontdekte nog vier nieuwe functies waar momenteel aan gewerkt wordt. We sommen ze hieronder voor je op.

1. Zoeken op datum

Zoeken in een chat in WhatsApp is al mogelijk maar een filter om het zoekresultaat te verkleinen is niet aanwezig. Facebook werkt nu aan een mogelijkheid om te kunnen zoeken op datum. Zo kun je in een chat snel naar het eerste bericht navigeren. In de screenshots hieronder zie je hoe dat op iOS werkt. Hopelijk wordt deze functie samen met deze geavanceerde zoekfunctie snel uitgerold.

2. Nieuwe kleur voor chat-bubbel

Als de donkere modus voor WhatsApp geactiveerd is, zal het uitgaande bericht een iets lichtere kleur krijgen. Wellicht past WhatsApp deze lichtere kleur toe voor beter contrast, maar dat is niet bevestigd.

WhatsApp nieuwe kleur voor chat-bubbel

> volg ons via ons Telegram-kanaal

> wordt lid van onze Telegram-community

3. Ondersteuning voor ShareChat-video's

Het in India populaire ShareChat komt naar WhatsApp. Met dit sociale netwerk kun je afbeeldingen en video's ontdekken en delen met vrienden. WhatsApp gaat nu ShareChat-video's integreren zodat je ze in de messenger kunt bekijken zodat je de app niet hoeft te verlaten.

Het is niet bekend of en wanneer deze functies uiteindelijk in WhatsApp belanden aangezien ze momenteel getest worden. Zodra daar meer nieuws over is, lees je het uiteraard hier op Androidworld.

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Lees meer over:
WhatsApp Messenger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer