Update OnePlus Gallery: nieuwe interface en geotag-kaart

Update OnePlus Gallery: nieuwe interface en geotag-kaart

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus Gallery

Versie 2 van de OnePlus Gallery-app is in de maak en zal versie 1.2.1 die nu in de Play Store staat gaan opvolgen. Deze versie bevat een aantal interessante nieuwe opties.

De nieuwe interface van de app is de meest in het oog springende wijziging. De tabbladen zijn nu verhuisd naar een nieuwe navigatiebalk beneden in de app. Hier zien we drie tabbladen met Foto's, Collecties en Plaatsen. De eerste twee zijn oude bekenden, maar het derde onderdeel is nieuwe in de app.

Links: oude versie (1.8.9) Rechts: nieuwe versie (2.0.25)

Geotag-kaart

Het tabje Plaatsen laat een kaartweergave zien van alle foto's die voorzien zijn van een geotag. Foto's met een geotag zijn voorzien van gps-coördinaten, zodat je kunt zien waar de foto precies is gemaakt. Pas wel op dat je deze foto's niet zo maar publiekelijk deelt, want de locatie ervan kan dus eenvoudig achterhaald worden.

Op de kaart is dus te zien waar je foto's zijn gemaakt, en tevens zie je nu hoeveel foto's op die plek zijn geschoten. Op de kaart kan nog ingezoomd worden om meer details in te zien. Naast deze kaart zijn er nog kleine visuele wijzigingen aangebracht.

De OnePlus Gallery werd in 2016 in de Play Store gelanceerd. Deze galerij-app was in eerste instantie alleen te installeren voor eigenaren van de OnePlus 2, maar kwam later ook voor andere toestellen beschikbaar. De Chinese fabrikant gaf destijds aan dat de applicatie alleen de benodigde functies bevat en niet allerlei opsmuk. Zo is de applicatie snel en gebruikersvriendelijk.

OnePlus Gallery downloaden

De OnePlus Gallery-app kan via onderstaande knop gedownload worden. Versie 2.0 staat nog niet in de Play Store maar het installatiebestand is er al wel.

Via: AndroidPolice

OnePlus Gallery

OnePlus Gallery

OnePlus Gallery is de eigen galerij-app van de Chinese fabrikant. Deze app werd gelanceerd in maart 2016 en was toen alleen nog beschikbaar voor de OnePlus 2-smartph ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk