Office 365-apps krijgen enkele nieuwe functies in nieuwe versie

Office 365-apps krijgen enkele nieuwe functies in nieuwe versie

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Office 365

Wij van WC Eend zeggen 'natuurlijk' dat Google Docs een betere keuze is dan Office 365. In werkelijkheid zal dat niet in alle gevallen zo zijn en zal Office 365 ook een keuze kunnen zijn voor jezelf of een bedrijf. Microsoft heeft sedert enkele jaren Android-apps ontwikkeld voor Office 365. Deze apps krijgen deze week een update naar versie 16.0.10325.20043 en daarmee ontvangen ze enkele nieuwe functies.

Wanneer je veel teksten schrijft waar een minimum of een maximum woorden in mag staan is een woordenteller onmisbaar. De Android-app voor Word laat nu het aantal woorden zien terwijl je door de tekst scrollt. Als je de slider aan de rechterzijde van het scherm gebruikt zul je onderaan het aantal woorden van de gehele tekst zien en de aantal pagina's,

Office 365 word woorden teller

Ook Outlook krijgt in de bovengenoemde update een paar nieuwe mogelijkheden in de app. De eerste is dat je vanaf nu in Outlook Contacten ook een adres helemaal kunt verwijderen zonder dat je daarvoor naar de desktop-versie moet.

Office 365 Outlook

Voor iedereen die door elke notificatie afgeleid is is er ook een niet-storen -functie toegevoegd aan de Office 365 Android-app. Hiermee kun je een tijdvak instellen waarin je geen notificaties van nieuwe e-mailberichten wil ontvangen.

Office 365 Outlook

De laatste app uit Office 365 die een update krijgt is Powerpoint. Het is nu mogelijk om ook in landschapsmodus spreadsheets te bekijken en te bewerken, dat kon eerst niet.

Beschikbaarheid

Deze update voor de Office 365-apps rolt nu uit naar de gebruikers. Laat ons hieronder weten of je deze apps gebruikt en of je de update al binnen hebt.

Bron: Microsoft

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook voor Android is een email-app voor Android met ondersteuninig voor Gmail, Hotmail, Outlook.com, Microsoft Exchange en meer. Ook is het mogelijk bes ..
Microsoft Word

Microsoft Word

De officiële versie van Excel van Microsoft voor smartphones en tablets met Android. Hiermee is het mogelijk om Word-documenten te bekijken en bewerken. ..
Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint

De officiële versie van Excel van Microsoft voor smartphones en tablets met Android. Hiermee is het mogelijk om PowerPoint-presentaties te bekijken en bewerken. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk