Microsoft Outlook nu ook voor Android

Microsoft Outlook nu ook voor Android

Microsoft Outlook Android

Met de komst naar Android van Outlook blijft Microsoft de 'rijkelijk laat-strategie' hanteren als het gaat om het brengen van apps naar mobiele platformen. Ook Office is pas recent voor tablets beschikbaar gesteld. Er waren al wel apps voor Outlook Web App en Outlook.com, maar zo compleet als de nieuwe preview hebben we nog geen Outlook-app gezien.

Voor het introduceren van de nieuwe Outlook-app voor Android heeft Microsoft een andere, kortere route gekozen waarbij in december 2014 bekend werd dat het bedrijf Acompli heeft overgenomen, een gewaardeerde mail-app voor Android en iOS.

Lees ook: Acompli voor Android: Powerhouse e-mail en kalender-app

Microsoft Outlook die nu nog in preview is, is eigenlijk een licht aangepaste versie van Acompli. Hierdoor zien we integratie met services als Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo Mail, iCloud. Office 365 en Outlook.com (Hotmail en MSN). Daarnaast zien we integratie met Dropbox en OneDrive als cloudopslagdienst om ook bestanden van en naar de cloud te sturen. Het is uiteraard ook mogelijk om met de app de agenda te beheren.

Beschikbaarheid

Acompli, en dus Microsoft Outlook voor Android, is een complete email-app, maar inmiddels zijn er vele goede alternatieven die minimaal hetzelfde bieden. Denk hierbij aan Boxer of Mailbox (van Dropbox).

Outlook downloaden kan door op onderstaande button te klikken.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook voor Android is een email-app voor Android met ondersteuninig voor Gmail, Hotmail, Outlook.com, Microsoft Exchange en meer. Ook is het mogelijk bes ..

Meer info

Lees meer over:
Microsoft

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer