Populaire voetbal- en F1-streamingdienst JanLul offline gehaald

Populaire voetbal- en F1-streamingdienst JanLul offline gehaald

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Janlul.com

De Janlul.com-app en -website waren immens populair, vooral in de weekenden. Er werden gratis streams aangeboden om voetbal uit allerlei landen en Formule 1 te kijken. Een Facebook-bericht maakt echter duidelijk dat de dienst niet meer bestaat en de site offline is gehaald. Ook de apps zijn niet meer te downloaden in de Play Store en het Twitter-account maakt melding dat de dienst volledig offline is. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het niet bezitten van de rechten om deze streams publiekelijk op internet uit te zenden. Fox Sports heeft niet bevestigd dat zij erachter zitten, maar alles wijst in die richting.

Alternatief

Zoals te lezen valt, is er 'druk uitgeoefend door verschillende partijen' waardoor het domein uiteindelijk offline gehaald is. Op Twitter wordt weer verwezen naar Fox Sports als alternatief voor de dienst, waar een abonnement afgenomen kan worden om de wedstrijden te bekijken. De makers gooien de deur nog niet helemaal dicht, ze eindigen het bericht met 'misschien tot later...', echter is dit inmiddels offline gehaald.

Bovenstaand bericht staat inmiddels op Facebook en verwijst ook direct naar Fox Sports. Het domein janlul.com is vanaf juli 2015 geregistreerd op 'Eredivisie Media & Marketing' en is gelieerd aan Fox Sports.

Afbeelding via: Stocksnap (CC)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk