Testers gezocht voor Grownhub-app

Testers gezocht voor Grownhub-app

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Wat is Grownhub?

Het is een onderwerp dat we wel eens vaker aansnijden op Androidworld: "Hoe voed je je kind op in een wereld vol met beeldschermen, internet en social media?" Grownhub stelt zich ten doel het groeiende aantal incidenten op dit vlak tegen te gaan. Dan hebben we het over situaties als sexting, grooming, verslaving en pesten. Ze gaan ouders te helpen hun kinderen op een eenvoudige manier te begeleiden in deze online wereld.

Dit begeleiden gebeurt door middel van een app welke gekoppeld wordt aan het toestel van je kind. Grownhub zorgt ervoor dat de ouders weten wat er online speelt, waar ze op moeten letten en welke apps ‘hot’ zijn. Deze informatie geeft de app op het juiste moment passend bij de leeftijd van het kind. Dit gaat de ouders helpen om beslissingen te maken voor wat betreft het smartphone gebruik van hun kind.

De app combineert kennis met inzichten zoals hoe een kind een device gebruikt, welke apps ze gebruiken en vertellen ook hoe zich dat verhoudt tot leeftijdsgenootjes. De app geeft de ouder ondersteuning bij het maken van afspraken met kinderen door weer te geven wat geleerden er van zeggen en wat andere ouders doen. Deze afspraken kunnen vormgegeven worden door instellingen in de app zoals maximale schermtijd, bedtijd, toestaan of blokkeren van apps, pauze tijd enzovoorts.

Test de Grownhub-app

Een dergelijke app moet natuurlijk grondig getest worden en daar heeft Grownhub onze hulp bij ingeroepen. We zijn op zoek naar gezinnen waarvan de kinderen een Androidsmartphone of tablet gebruiken. Op zowel het device van de ouders als van het kind wordt een app geinstalleerd om ze te koppelen

Kun je het onderstaande formulier niet zien, klik dan hier

Wanneer je deelneemt aan de test wordt je toegelaten tot een afgeschermd deel van het forum. Hier kun je alle informatie vinden en feedback geven op de app. In dit forum zitten ook de bedenkers en makers van Grownhub die graag met jullie in gesprek gaan.

Tijdelijk

De test loopt tot 16 november. Ze zijn op zoek naar maximaal 50 testers die Grownhub in deze korte periode van feedback willen voorzien. Als dank voor deze inspanning krijgen de testers na afloop de Grownhub app een jaar lang gratis, inclusief alle in de toekomst te ontwikkelen functionaliteit.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk