Bol.com en Kobo lanceren Kobo Plus, onbeperkt lezen voor €9,99 per maand

Bol.com en Kobo lanceren Kobo Plus, onbeperkt lezen voor €9,99 per maand

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Kobo Plus

Het abonnement heeft de naam Kobo Plus gekregen en is voor 30 dagen gratis uit te proberen. Kobo Plus geeft de boekenliefhebber toegang tot 40.000 digitale boeken, van nieuwe releases en bestsellers tot de tijdloze klassiekers van Nederlandstalige en internationale bodem. In dit aanbod zijn meer dan 16.000 Nederlandstalige boeken te ontdekken.

In 2014 hebben bol.com en het Canadese Kobo hun systemen op elkaar afgesteld zodat het mogelijk is om alle boeken tussen verschillende apparaten, van smartphone, tablet tot e-reader, te synchroniseren. Dankzij deze koppeling ziet de gebruiker de aangeschafte e-books bij bol.com direct op de Kobo e-reader en in de bol.com Kobo-app. Zware boeken meezeulen maar ook kabeltjes om boeken over te zetten zijn bijna verleden tijd.

Volgens Pieter Swinkels, Executive Vice President bij Rakuten Kobo, is wereldwijd de vraag naar onbeperkte toegang tot muziek en films explosief gegroeid. Het bedrijf ziet dezelfde trend met e-books in Nederland en België en wil met Kobo Plus deze vraag invullen. Bol.com en Kobo zijn niet de eerste aanbieder van een e-book-abonnement. In 2015 kwam boekhandel Bruna al met hun onbeperkte e-bookdienst Bliyoo.

Bol.com Kobo downloaden

Kobo Plus is dus vanaf nu beschikbaar voor de boekenliefhebber. Het abonnement kan de eerste 30 dagen gratis uitgeprobeerd worden op tablet, smartphone en e-readers.

De speciale Bol.com Kobo-app kan worden gebruikt om de digitale boeken te lezen op tablets en smartphones en is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. Ben jij geïnteresseerd in Kobo Plus?

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken

Bol.com Kobo - eBooks en luisterboeken

De speciale Bol.com Kobo-app kan worden gebruikt om digitale boeken te lezen op tablets en smartphones. In de app kun je nieuwe e-books ontdekken en deze o ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk