Albert Heijn lanceert hamsterstickers voor WhatsApp

Albert Heijn lanceert hamsterstickers voor WhatsApp

Wie had dat ooit gedacht, hamsterstickers van de Albert Heijn kunnen gebruiken in WhatsApp. Wel, dat moment is nu aangebroken, en wij leggen uit hoe je ze importeert in WhatsApp.

Albert Heijn-hamsterstickers

WhatsApp lanceerde begin dit jaar de ondersteuning voor third-party stickerpacks. Je kan dus geanimeerde stickerpacks van derden importeren en gebruiken naast die van WhatsApp zelf. Hierdoor wordt het aanbod van deze plaatjes een stuk groter. Albert Heijn doet hier ook aan mee en lanceert nu zijn eigen hamsterstickers voor het gebruik in WhatsApp. Je kunt ze via de stappen hieronder importeren in de chat-app.

  1. Installeer de app Sticker Maker (klik hier voor iPhone of Android)
  2. Download hier de hamsterstickers op je smartphone
  3. Open het bestand in je downloads-map en kies de Sticker Maker-app om de stickers mee te openen
  4. Tik op Opslaan in je collectie
  5. Tik op Toevoegen aan WhatsApp
  6. Klaar!
Albert Heijn lanceert hamsterstickers voor WhatsApp

Stickers in WhatsApp gebruiken 

Heb je de stickers in WhatsApp nog nooit gebruikt? In dit artikel leggen we uit hoe je ze in een paar eenvoudige stappen aan een bericht toevoegt. Wil je meer third-party stickerpacks in WhatsApp gebruiken? Bekijk dan het aanbod in de Sticker maker-app onder Gemeenschap. De app is volledig gratis en je kan er ook je eigen stickers maken en toevoegen aan WhatsApp.

Meer WhatsApp-tips 

Ben je op zoek naar meer tips voor WhatsApp? Androidworld staat boordevol met tips, waaronder WhatsApp-tips. Je kan bijvoorbeeld een back-up van WhatsApp in de cloud maken. Dat werkt als volgt. Wil je nog meer WhatsApp-tips lezen? Hier vind je drie tips voor meer privacy in WhatsApp. Wil je voorkomen dat foto's in chat in je galerij-app terecht komen? Volg dan de eenvoudige stappen in dit artikel.

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik.

Bedankt voor de tip, Ronald!

Sticker maker
Met Sticker Maker kun je zelf vanuit deze app een eigen stickerpakket maken voor WhatsApp. Deze stickers kun je versturen naar al je vrienden in WhatsApp. Je kunt fo ..

Meer info

WhatsApp Messenger
WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties