AH Voetbal: verzamel voetbalplaatjes van de Eredivisie en de Oranje-leeuwinnen

AH Voetbal: verzamel voetbalplaatjes van de Eredivisie en de Oranje-leeuwinnen

AH Voetbal - voetbalplaatjes verzamelen

AH Voetbal is een nieuwe app van de supermarkteten Albert Heijn die je moet bewegen boodschappen te doen bij deze winkel. Je krijgt namelijk bij iedere € 10 aan boodschappen een setje van vier voetbalplaatjes. Deze voetbalplaatjes kun je vervolgens met de app inscannen om ze toe te voegen aan je digitale verzameling. Voor het eerst zijn er plaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal, waaronder Lieke Martens, Vivianne Miedema, Kika van Es, Renate Jansen en Shanice van de Sanden.

AH Voetbal

Je bent dan nog wel even bezig want er zijn in totaal 292 voetbalplaatjes te verzamelen. Gelukkig zijn er in januari en februari regelmatig ‘spaarversnellers’, Bonus-producten waarbij klanten extra voetbalplaatjes krijgen.

Eigen voetbalplaatje maken

In de app kun ook ontbrekende plaatjes met vrienden delen of een overzichtelijk lijstje delen met alle plaatjes die je nog zoekt. Verder kun je nog een eigen voetbalplaatje maken. Hiervoor maak je een selfie, kies in de app het shirt van je favoriete club en deel je voetbalplaatje met je vrienden.

In de app vind je ook actuele statistieken en informatie over Eredivisie-voetbalspelers en stadions. Hoe meer plaatjes je scant, hoe meer interessante video’s en informatie er beschikbaar komen. Denk dan aan wie er aan kop gaat in de strijd om de landstitel, maar ook welke speler het meeste doelpunten heeft gescoord en welke keeper het meeste doelpunten heeft voorkomen.

Screenshot van AH Voetbal

Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor € 1,49. De spaaractie duurt tot 24 februari.

AH Voetbal downloaden

Wil je ook aan de slag met het verzamelen van voetbalplaatjes? Download dan de app via de link onder het artikel en ga boodschappen doen.

AH Voetbal
Albert Heijn roept alle klanten op om “veilig” te sparen, dat wil zeggen thuis. Alle plaatjes kunnen met de boodschappen mee naar huis, waar kinderen vol spannin ..

Meer info

Lees meer over:
Sport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties