Actify Bewegen-app: doe mee met de digitale sponsormarathon

Actify Bewegen-app: doe mee met de digitale sponsormarathon

Hoe werkt dat?

Actify is een initiatief van Zilveren Kruis en zet zich elke dag in om Nederland stap voor stap gezonder te maken. Dat doet Actify met apps en programma’s, die mensen stimuleren om gezonde keuzes te maken. Deze keer heeft Actify met de Actify Bewegen-app als missie de ‘maak het hart’-sponsormarathon voor de Hartstichting.

Een marathon sponsoren doe je natuurlijk door de deelnemers financieel te steunen en in het geval van een digitale sponsormarathon kun je doneren via een Tikkie. Het is aan de marathonwandelaars om via een Tikkie-link zoveel mogelijk donaties voor de Hartstichting te verzamelen. Het Tikkie-bedrag is ingesteld op € 2,19, wat symbool staat voor een goed begin van 2019. Meer of minder storten mag natuurlijk ook. Het streven is om minimaal € 10.000 bij elkaar te lopen en Actify heeft de eerste € 1.000 al ingelegd.

Actify digitale sponsormarathon voor de Hartstichting

Actify Bewegen-app

De Actify Bewegen-app is een stappenteller die mensen uitdaagt om meer te bewegen. De app geeft gebruikers elke week een nieuw persoonlijk stappendoel en stuurt ze op originele missies om in beweging te komen.

In de Actify Bewegen-app is nu de complete afstand van een marathon (42,195 km) omgerekend naar het gemiddeld aantal stappen. Dat zijn er 60.300. Afhankelijk van welke missie je kiest, zijn deze stappen verdeeld over een aantal dagen. Ga je voor de Sponsormarathon XXL, dan word je uitgedaagd om binnen een week vijf keer 12.060 stappen te lopen. Kies je de Sponsormarathon L, dan gaat het om tien keer 6.029 stappen in twee weken. In beide gevallen moet je dagelijks flink in beweging komen om je doel te halen, wat uiteraard goed is voor je hart.

Screenshot van Actify Bewegen-app

Win-win

In Nederland zijn er ongeveer 1,4 miljoen hart- en vaatpatiënten. De Hartstichting werkt aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Met deze sponsormarathon zet Actify zich in voor de Hartstichting om Nederland stap voor stap gezonder te maken. Door mee te doen, lopen de marathonwandelaars zich fit en tegelijkertijd halen ze een mooi bedrag binnen voor de Hartstichting. Ga jij je aanmelden voor de digitale sponsormarathon?

Actify - Vitaliteitscoach
Gezond leven is een vaardigheid. Hoe vaker je het doet, hoe meer het vanzelf gaat. Actify helpt je in mini stappen je gezondheid te verbeteren, zonder dat je leven o ..

Meer info

Tikkie
Je wilt nog snel geld overmaken naar een vriend. Maar je bent zijn rekeningnummer kwijt. Of even dat nieuwe boek afrekenen in je favoriete webwinkel. Maar geen idee ..

Meer info

Lees meer over:
Gezondheid en fitness

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties