Diablo Immortal

Diablo Immortal

Diablo Immortal is de eerste game uit de bekende Diablo-reeks van ontwikkelaar Blizzard. Het verhaal van Diablo Immortal vindt plaats tussen de gebeurtenissen van de pc-games Diablo II en Diablo III. De mensheid wordt bedreigt door monsterlijke wezens en demonen, en het is aan jouw personage om de wereldvrede te herstellen. Je kan voor je personage kiezen uit zes verschillende classes die elk hun eigen krachten hebben. Je hebt de Barbarian, Monk, Wizard, Demon Hunter, Crusader en Necromancer.  

Voorlopig is de Alpha-versie van Diablo Immortal enkel speelbaar voor gamers uit Australië. Na een vertraging van 1 jaar krijgt Blizzard's Diablo Immortal eindelijk een releasedatum. Onze collega's van IGN Benelux konden al wel vervroegd met het spel aan de slag en je leest hier hun uitgebreide bevindingen. Je kan je hier in de Play Store registreren om meteen bericht te krijgen als de game beschikbaar is.

Diablo Immortal
Diablo Immortal
Diablo Immortal

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk