Google Pixel Buds A officieel: goedkope en slimme draadloze oortjes

Google Pixel Buds A officieel: goedkope en slimme draadloze oortjes

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Googles voordeligere versie van zijn Pixel Buds-oortjes staat klaar. De Pixel Buds A zijn volledig draadloos en komen met een case waarin ze opladen. Daarnaast hoor je de Google Assistent in je oor en ze komen met snelladen en Adaptive Sound.

Google Pixel Buds A

Draadloze oortjes winnen aan populariteit, dat bleek ook recent nog in een AW Poll. Google heeft natuurlijk al zijn tweede generatie Pixel Buds, maar ook in het lage prijssegment is er nog ruimte voor vertegenwoordiging. We krijgen daarom de Pixel Buds A te zien, een toegankelijkere variant.

Googles Pixel Buds A zijn draadloos en komen met een oplaadcase. Google zegt dat de oortjes hetzelfde oogwaardige geluid brengen als de gewone Pixel Buds dankzij aangepaste 12 mm audiodrivers. De oortjes de lage tonen ook extra luid weergeven dankzij Bass Boost.

De Dark Olive-kleur

De Dark Olive-kleur

Ambient Sound

Verder kunnen de oortjes het geluid aanpassen aan je omgeving. Het gaat niet om een active noise cancelling dat het achtergrondgeluid wegfiltert, maar wel om Ambient Sound. De twee microfoons pikken het omgevingsgeluid op en passen op basis daarvan het volume in je oor aan. Die microfoons moeten ook zorgen dat je helder klinkt tijdens telefoongesprekken, want ze staan daarvoor precies in de optimale richting.

Gerelateerde artikelen

Wanneer we het design van de oortjes bekijken, dan zien we dat het erg gelijkaardig is vergeleken met dat van de tweede generatie Pixel Buds. Ze hebben dezelfde comfortabele vorm, en Google heeft naar eigen zeggen duizenden oren gescand om zo de ideale pasvorm te bepalen. De oortjes blijven ook voor lange tijd goed zitten want een kleine opening zorgt ervoor dat er geen druk in je oor wordt opgebouwd. Het design is ook waterbestendig, en hardlopen in de regen vormt dus geen probleem.

Google Pixel Buds A officieel: goedkope en slimme draadloze oortjes

Real-time vertaling

De oortjes kunnen zelf 5 uur mee met een oplaadbeurt, maar die tijd kan nog uitgebreid worden tot 24 uur dankzij de oplaadcase. Die komt niet met draadloos opladen, maar hij kan wel erg snel de oortjes opladen. Je kan ze drie uur lang gebruiken na een kwartier opladen.

Google zou google niet zijn als deze slimme oortjes niet zouden werken met de Assistent. De Pixel Buds A luisteren naar "Hey Google"-commando's en ze kunnen je ook helpen om je gesprekspartner in real-time te vertalen, en dat werkt in 40 verschillende talen. Al werkt deze functie enkel in combinatie met een Pixel-smartphone.

De Clearly White-variant

De Clearly White-variant

Gerelateerde artikelen

Prijs en beschikbaarheid

De Pixel Buds A zijn beschikbaar in de kleuren Clearly White en Dark Olive voor 99 euro. Je vindt ze niet in de Nederlandse Google Store, maar je kan wel een pre-order plaatsen via de Franse of Duitse winkels om dan te werken met een doorstuurdienst. Vanaf 17 juni zijn de Pixel Buds A beschikbaar.

Wat denk jij van de nieuwe oortjes van Google? Spreken de Pixel buds A jou aan of voel je meer voor de nieuwe FreeBuds 4 van Huawei? Misschien heb je al een paar draadloze oortjes? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel Buds A kopen
Google Pixel Buds A kopen
Google Pixel Buds A kopen

Google Pixel Buds A kopen

De Pixel Buds A zijn volledig draadloze oordopjes en komen met een case waarin ze opladen. Daarnaast hoor je de Google Assistent in je oor en ze komen met snelladen en Ambient Sound. Deze oortjes hebben hetzelfde oogwaardige geluid brengen als de gewone Pixel Buds dankzij aangepaste 12 mm audiodrivers. En ze kunnen tevens de lage tonen ook extra luid weergeven dankzij Bass Boost.

99 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk