Listi is het leukste Sinterklaas en Kerst verlanglijstje voor kinderen

Listi is het leukste Sinterklaas en Kerst verlanglijstje voor kinderen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan bij Listi. Androidworld legt uit hoe Listi werkt.

Wat is Listi?

Listi is het eerste onafhankelijke online speelgoedboek waarmee kinderen hun eigen verlanglijstje maken en kunnen delen met familie. Kinderen kunnen in de Listi-app speelgoed bekijken van meer dan 15 aanbieders zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Wehkamp. Door het speelgoed van meerdere partijen aan te bieden, biedt Listi een online speelgoedboek met een groot assortiment.

Listi is het leukste Sinterklaas en Kerst verlanglijstje voor kinderen

Listi profiel maken en budget instellen

Kinderen kunnen in Listi een profielplaatje selecteren en een budget instellen voor de cadeautjes.

Listi is het leukste Sinterklaas en Kerst verlanglijstje voor kinderen

Leuke Sinterklaas- en kerstcadeaus zoeken

Kinderen kunnen in de app zoeken naar hun favoriete speelgoed met de zoekknop bovenin, in de lijst op het beginscherm, of in de verschillende categorieën. Denk aan Knutselen, Zingen en Muziek en Rollenspel & Verkleden. Er kan ook gefilterd worden op het type speelgoed (consoles, puzzels, poppen en knuffels en meer). Fans van Lego, Star Wars of Paw Patrol kunnen ook op deze merken filteren.

Ze kunnen meteen hun gewenste Sinterklaas- of kerstcadeaus selecteren door op het hartje te tikken, of details bekijken door op het plaatje te tikken. De details bevatten een korte omschrijving, meer plaatjes en vergelijkbare producten. Er is ook een prijsindicator die aan de hand één, twee of drie van geldzakjes laat zien hoe duur het speelgoed is. zodat ze automatisch in op hun online verlanglijst komen te staan.

Listi verlanglijstje versturen

Als de Lisit-verlanglijst gevuld is kan deze via e-mail, WhatsApp of een andere app worden verstuurd. De producten in de lijst kunnen nog in volgorde worden aangepast zodat de ontvanger van de lijst weet welk product bovenaan staat. Kinderen kunnen het speelgoed ook voorzien van sterren.

Verlanglijstje in Listi

Verlanglijstje in Listi

Listi en privacy

De Listi-app en website is ontwikkeld met “privacy by design” als uitgangspunt. Dat wil zeggen dat ze tijdens de ontwikkeling van de app en website zo goed mogelijk rekening hebben gehouden met de privacy van de gebruiker. De privacywetgeving AVG/GDPR heeft dit verplicht gesteld. Listi zegt dat het gegevens uitsluitend ten behoeve van hun dienstverlening gebruikt, niet voor (gerichte) marketing. Het volledige privacybeleid van Listi vind je hier.

De app wil toegang nodig tot: netwerkverbindingen bekijken, volledige netwerktoegang, voorkomen dat apparaat overschakelt naar slaapmodus. Deze eerste twee machtigingen zijn nodig om erachter te komen of er een internetverbinding beschikbaar is en om notificatie te versturen. De derde zorgt ervoor dat je scherm tijdens het gebruik van Listi niet automatisch wordt uitgeschakeld.

Listi downloaden

Wil je de app ook eens proberen? Listi is vanaf nu gratis te downloaden voor Android in de Play Store en voor iOS in de App Store.

Listi

Listi

In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan bij Listi ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk